Nejvíce sexy budete v elegantním pánském stylu

Tagy:  pánský styl, vesta, sako, klobouk

Sponzorované odkazy:

Nejvíce sexy budete v elegantním pánském stylu

V letošní zimní sezoně se klade důraz na eleganci a zároveň kreativní módu. Proto se nebojte pracovat s neotřelými kombinacemi různých stylů. Třeba pánská móda v ženském provedení, společně s vhodně zvolenými doplňky, vypadá šarmantně. To věděla už Coco Chanel, která dokázala, že prvky pánské módy mohou dodat ženě dosud nepoznanou eleganci.

Styl Coco ChanelStyl Coco Chanel

Inspirujte se v minulosti

A to u jedné z propagátorek Coco Chanel, jak už jsem se zmínila výše. Nebo také u Marlene Dietrich, která dokázala nosit rafinovaný pánský styl s neuvěřitelnou grácií. Bylo to tím, že dokázala propojit dva kontrasty – mužský a ženský prvek a výsledkem byl legendární svůdný look Marlene Dietrich.

Pánské sako – modrá kombinacePánské sako – modrá kombinace

Inspirace od mužů

Nejvíce se budeme inspirovat anglickými gentlemany. Od nich si vypůjčíme tvíd, sako, elegantní vestu, kravatu, buřinku a luxusní kožené doplňky. To je jen krátký výčet toho, co budeme potřebovat. Skoro vše se dá použít nebo se tím inspirovat anebo si některý oděv můžete přešít, tak jako Coco Chanel.

Celebrity ve vestě v pánském styluCelebrity ve vestě v pánském stylu

Jak na to

Nic se nemá přehánět, proto stačí, když použijete jen jeden pánský prvek. Pokud jednoduchou černou sukni s bílou košilí doplníte oblekovou vestičkou, úspěch je zaručen. Nebo stačí jen dámský kalhotový kostým, je součástí každého šatníku, protože je praktický do zaměstnání a navíc je to nadčasový model.

Vesta – pánský střihVesta – pánský střih

Návrháři si vyhráli s dámskými kostýmy ve stylu 80. let, tak aby působily žensky, sexy a reprezentativně. Nahlédněte do letošní kolekce Marca Jacobse, Viviene Westwood a Very Wang, kde jistě najdete inspiraci. Pokud ale toužíte po nákupech, zajděte do obchodů Promod, Reserved nebo Orsay, které jdou s dobou a nabízí elegantní ženské modely inspirované pánskými prvky.

Elegance a stylElegance a styl

Klobouk

Šaty nebo kostým se kloboukem velmi změní. Dokáže dodat tradičnímu oděvu svěžího ducha. Zvažte vhodnost klobouku k šatům a řiďte se i tvarem obličeje. Neformální varianta: baret s rolákem a trenčkotem Do společnosti: pánský oblek s buřinkou

Buřinka – stačí jeden pánský prvekBuřinka – stačí jeden pánský prvek

Vyjádřete se


Tvídový oblek s kašmírem kolem krku – dokážu být elegantní

Černá kožená bunda s vysokými jezdeckými botami – jsem silná žena

Černá kožená bunda přes kašmírový svetr – jsem silná a zároveň jemná

Kalhoty s pánskými šlemi – odvážná školačka

Kabát a baret k sobě skvěle pasujíKabát a baret k sobě skvěle pasují

zdroj: www.polyvore.com

Článek Nejvíce sexy budete v elegantním pánském stylu byl publikován 6. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...