Vánoční dárky pro přítelkyni

Tagy:  Vánoční dárky

Sponzorované odkazy:

Vánoční dárky pro přítelkyni

Vybrat dokonalý dárek pro přítelkyni je nadlidský úkol. Jak vybrat ten správný, který se bude líbit a udělá radost? Stačí jen naslouchat a přečíst si tento článek, kde najdete rady a typy na dokonalé dárky.

V první řadě, se Vánocemi nenechte nijak rozhodit, protože když se milujete, i ten neobyčejnější dárek udělá radost.

Nenápadně (jen tak letmo) pozorujte přítelkyni při používání domácích spotřebičů. Někdy se stane, že nadává na špatně fungující fén nebo zastaralou žehličku na vlasy. Protože ji už nějakou dobu znáte, víte, jaký má styl, proto výběr designu bude hračka. Teď už jen kvalita. V péči o vlasy mohu doporučit ionizační fény a žehličky s keramickou plochou a LCD displejem.

Vánoce !!!Vánoce !!!

Milovnice sportu

Je nejoblíbenější činností vaší přítelkyně sport? Tráví svůj volný čas v posilovně nebo na hodinách zumby? Potom jí určitě potěšíte sportovním oblečením, jako jsou tepláky a tričko od značek Puma, adidas nebo Nike. V tomto případě je vhodná i permanentka na příští rok do jejího oblíbeného fitness centra. Jestliže ale sportu příliš neholduje, pak by mohl mít takový dárek opačný efekt.

kalhoty adidaskalhoty adidas www.adidasmania.cz

Milovnice hudby

Doma má všechny cédéčka od oblíbených kapel, do práce chodí jen s mp3 v kapce a sluchátka má k uším skoro přirostlý. Pokud má svou mp3 už od střední školy, tak jí nová mp3 s větší pamětí pod stromečkem jistě potěší. Milé by jí mohly být i zajímavá sluchátka s ovládáním hlasitosti nebo malé reproduktory na ipod.

repráky pro ipodrepráky pro ipod www.alfashop.cz

Milovnice módy

Vezměte svou přítelkyni do nákupního centra a ochotně projděte všechny oblíbené obchody, nechte jí vyzkoušet si všechny modely, které jí zaujaly. Nenápadně tak zjistíte velikost a v případě její kladné reakce, můžete obchod později znovu navštívit a dárek koupit. Dalším řešením může být poukázka v určité hodnotě. Mnoho obchodů je začalo v poslední době nabízet. Přítelkyně si po Vánocích může sama koupit třeba silvestrovský outfit podle svých představ.

dárkový poukazdárkový poukaz www.viamoda.cz

Milovnice kosmetiky

Až budete sám doma, projděte si její kosmetickou taštičku, kde zjistíte, jestli jí právě dochází stíny, řasenka nebo make up. Opište si značku a barvu uvedenou na produktu a vyrazte do obchodu. Pravdou je, že kosmetická taštička je jedna z intimních a soukromých věcí ženy, a tak by věci v ní měly zůstat pánskému oku skryty. Poradím vám značku, se kterou jsem nad míru spokojena – LOREAL. Chodí vaše přítelkyně do solárka? V tom případě by jí mohl udělat radost samoopalovací krém na obličej od značky Loreal, který vytvoří na obličeji jemný bronzový nádech a může ho používat i místo make upu.

samoopalovací krém LOREALsamoopalovací krém LOREAL www.loreal.cz

Milovnice wellness

Té by udělal radost třeba romantický víkend pro dva v lázních. Mnoho lázeňských hotelů nabízí ve víkendovém balíčku i zajímavé procedury jako čokoládová masáž nebo vířivka se šampaňským pro dva.

čokoládová masážčokoládová masáž www.wellness-vikendove-pobyty.cz/…kend-pro-dva

Článek Vánoční dárky pro přítelkyni byl publikován 8. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...