Kožešinové límce pro glamour look

Tagy:  Kožešinové límce, etnické šaty

Sponzorované odkazy:

Kožešinové límce pro glamour look

Když jsem byla malá a jezdila jsem k babičce na zimní prázdniny, pamatuji si, že jsem na ní obdivovala kožešinový límec, který si dávala kolem krku, přes kabát. Netrvalo dlouho a tento trendový doplněk je s velkou slávou zase zpět.

Kožešinový límecKožešinový límec

V podstatě se kožešinové límce a štoly nosily pořád, ale z velké části jen na plesy nebo svatby a to je škoda. A možná, že je to i proto, že pokud se vysloví „kožešina“, mnoho lidí se zhrozí. Ale kožešinové límce přeci nemusí být zhotoveny z pravé kožešiny. Dokonce i zdařilá imitace vyhlíží velmi efektně a báječně zahřeje.

Jak kombinovat kožešinový límce s oblečením

Stejně jako šátek, vázaný kolem krku, má i kožešinový límec schopnost oživit tvář i oblečení.

Skvělé spojení – kožešinový límec a kardigan svetr – Roberto CavalliSkvělé spojení – kožešinový límec a kardigan svetr – Roberto Cavalli

Nikoho z vás pravděpodobně nenapadne obléci si vzdušné letní šaty s kožešinou na procházku ve sněhu, i když to tak často vidíme v reklamních kampaních. Stejně tak jako vždycky, jde o snahu zaujmout vaší pozornost a získat inspiraci z detailu a ne celku. Zkuste zkombinovat šaty v etnickém stylu a černé kalhoty. Teď přijde to nejdůležitější, přes ramena si položte kožešinový límec, který jste si po příchodu z venku sundala z kabátu.

Etnické šatyEtnické šaty

Nejpraktičtější je nosit kožešinový límec přes límec delšího kabátu, koženou bundu, černý svetr, sako nebo i rolák.

Límec a černá kožená bundaLímec a černá kožená bunda

Vzhledem k tomu, že límec je v celku velký a výrazný doplněk, tak dokáže zcela změnit celkový vzhled, proto je velmi důležité zvážit jakou barvu a délku chlupu si pořídíte.

Stříbrný límec doplňují stříbrné a štrasové šperky, béžový a hnědý límec zas zlaté šperky a nakonec černý kožešinový límec slouží jako neutrální doplněk, takže šperky můžete volit podle barvy šatů.

černý límecčerný límec stříbrný límecstříbrný límec

Pokud si nejste jistá, kombinujte kožešinový límec s jednoduchými a jednobarevnými oděvy, abyste se nestala obětí módy. Stejně tak, pokud by vám kožešina kolem krku připadala příliš pompézní, také si tento trend raději odpusťte. Nemá smysl nosit něco, v čem se necítíte dobře.

Kožešinový límec dává poslední tečku glamour vzhledu, vy se potom však ještě ujistěte, že máte sladěné boty, kabelku a šperky.

Pokud jsou vlasy delší než po ramena je nejlepším řešením svázat je do culíku nebo drdolu.

Článek Kožešinové límce pro glamour look byl publikován 26. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...