Dámské luxusní peněženky

Tagy:  Luxusní peněženky, Prada, Gucci, Vivienne Westwood, Guess, Luis Vuitton

Sponzorované odkazy:

Dámské luxusní peněženky

Způsob, jakým nakládáme s hotovostí, vypovídá o našem vztahu k penězům. Někdo pečlivě třídí papírové bankovky do přihrádek v peněžence, někdo si je jen tak vsune do kapsy u kalhot a někdo si je zase strčí na výstřih – no to snad už nikdo nedělá.

Co od peněženky očekáváme

Od peněženky samozřejmě očekáváme, do určité míry, ochranu peněz a přehlednost, to je základ. V první řadě, přihrádka na bankovky musí zajistit snadnou a rychlou manipulaci při placení. Stejně tak kapsa na drobné mince musí být na zip, aby se peníze nerozkutálely, to beru jako samozřejmost. Když si kupujeme peněženku, chceme, aby dlouho vydržena, proto je důležité dbát na kvalitní materiál.

ChanelChanel

Kdo rád a hodně cestuje, dává přednost kreditní kartě, díky níž se vyhne nepříjemné výměně hotovosti a navíc se s ní bude cítit bezpečnější než s větší hotovostí. Jedním z kritérií při výběru peněženky budou tedy přihrádky na karty.

Malá praktická peněženkaMalá praktická peněženka

Kdo dostává v práci stravenky, jistě ocení podlouhlou peněženku, která připomíná psaníčko. Větší peněženka poskytne dostatek prostoru a stravenky se nemuchlají. Ocenitelné je i jejich elegantní provedení.

Velká praktická peněženkaVelká praktická peněženka

Jdeme nakupovat

Velká nebo malá

GucciGucci Luis VuittonLuis Vuitton

Nejprve si rozmyslete, kam jí budete nosit a co všechno v ní chcete mít, jestli jen peníze nebo i doklady, karty a jiné.

Tvar

GuessGuess

Menší čtvercový tvar peněženky je praktický, protože se vejde i do malé kabelky, ale není nad větší obdélníkový tvar, který vzhlíží opravdu elegantně.

Materiál

Prada hnědáPrada hnědá Prada černáPrada černá

Nejoblíbenějším materiálem je kůže, která je nejen módní ale i trvalá, což se odráží v její ceně. Tento nadčasový kousek se opravdu vyplatí pořídit. Nemyslete si však, že peněženka z koženky nebo textilie nemůže být elegantní a když se k ní budete dobře chovat, může vám i dlouho vydržet.

Zavírání

Mata HariMata Hari

Jednoduše ovladatelné může být jak uzavírání na zip, tak ne magnetický patent nebo přezku. Vše je jen o zvyku.

Barva

Vivienne WestwoodVivienne Westwood

Peněženka by neměla být jen praktická, ale i stylový a vkusný doplněk. Barvu peněženky můžete sladit s barvou kabelky. Pokud ale kabelky často střídáte, nemá smysl mít doma hromadu různobarevných peněženek, vyberte si raději neutrální černou, hnědou, bílou nebo béžovou.

Článek Dámské luxusní peněženky byl publikován 28. ledna 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...