Ann Christine – trendy móda pro mladé za příznivé ceny

Tagy:  Ann Christine, trendy oblečení, jarní kolekce 2011

Ann Christine – trendy móda pro mladé za příznivé ceny

Ann Christine je německá značková móda pro sebevědomé mladé ženy, které milují styl. Pokud hledáte značkové oblečení s elegantní, lehce svůdnou, exotickou nebo sportovní módou, jste na správné adrese.

První obchod otevřel své brány v Brunswicku na začátku června 2007 a společnost se začala od té doby rychle rozvíjet. V České Republice najdete obchody Ann Christine ve třech městech, a to v Praze, Brně a Liberci, Plzeň a ostatní města na tento módních obchod stále ještě čekají.

Módní linie

Najdete zde 5 módních linií – Ann Christine, AC, AC Intimate, AC ocean a Ann Christine Accessories, ze kterých můžete hravě sestavit celý outfit. Linie Ann Christine je elegantní, okouzlující a svůdná, zatímco AC obsahuje více odvážných a sexy kousků. Nebeské prádlo z linie AC Intimate se dá popsat jako svůdné, okouzlující, romantické a smyslné. Plavky z linie AC ocean jsou neodolatelnou směsí exotického karibiku a třpytivého glamour stylu. Na své si přijde extravagantní i elegantní diva.

Kolekce jaro/léto 2011

Ann Christine

Linie Ann Christine – elegance i odvážná svůdnostLinie Ann Christine – elegance i odvážná svůdnost Linie Ann Christine – Army styl, trička s potiskem a odhalující šatyLinie Ann Christine – Army styl, trička s potiskem a odhalující šaty

Osobně mě na první pohled upoutal hned první outfit složený z bílých kalhot, pruhované košile a kabátku s nabíranými rukávy – ten musím mít! Elegantní šátek a černé lodičky na podpatku dodají celku šmrnc.

Za povšimnutí samozřejmě stojí i ostatní módní trendy pro sebevědomé ženy. Svůj šatník můžete letos doplnit o overal, army styl nebo trička s potiskem, pokud jste to neudělala již loni.

AC

Linie AC – jemné barvy a volánkyLinie AC – jemné barvy a volánky Linie AC – romantika ve spojení s boyfriend stylLinie AC – romantika ve spojení s boyfriend styl

Linie AC je tak roztomilá a hravá. Jemné barvy, volánky, 3D květiny, ale i boyfriend styl ve spojení s romantickými květinami, to vše v nadcházející kolekci najdete.

AC Intimate

Linie Intimate – francouzská svůdnostLinie Intimate – francouzská svůdnost Linie Intimate – klasický i divoký stylLinie Intimate – klasický i divoký styl

Rozkošná kolekce spodního prádla laděná z části do elegantní klasicky a z části do francouzsky dráždivé smyslnosti. Na své si přijdou i divoké kočky v negližé s leopardím potiskem.

Styl značky se odráží také v architektuře a designu interiéru prodejny. Prostorná světlá plocha prodejního místa evokuje pocit městské lehkosti a purismu. Design prodejny je moderní, praktický, bez přehnaných ozdob a vytváří tak spojení s nejnovějšími trendy.

Článek Ann Christine – trendy móda pro mladé za příznivé ceny byl publikován 21. února 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...