Jarní trendy od A do M

Tagy:  trendy, jaro, abeceda, džíny, barvy, kůže, laky, lakovky, geometrie, batika

Sponzorované odkazy:

Jarní trendy od A do M

Jaro pomalu klepe na dveře a s ním i nové trendy pro rok 2011. Zahřát a potěšit své srdce můžeme i jinak než sluníčkem. Ptáte se jak? Co třeba pohledem na krásné módní kousky, které na „plné čáře“ ovládnou následující sezónu. Abychom na žádný módní trend a žhavou novinku nezapomněli, vezmeme to pěkně podle abecedy – od A do Z.

A – Až ke kotníkům

Pokud patříte mezi ty ženy, které rády nosí sukně, letošní jaro budou IN hlavně dlouhé sukně. Délka ke kolenům je dávno pasé. Pořiďte si raději rovnou sukni nebo šaty až na zem. Výhodou těchto sukní a šatů je, že schováte přebytečná kila a nebo pomerančovou kůži.

Dlouhé sukně a šaty udělají letošní jaro parádu, autor: goforit5Dlouhé sukně a šaty udělají letošní jaro parádu, autor: goforit5

B – Batikování

Znáte batiku? Myslíte si, že je pryč doba, kdy jste si sama batikovala oblečení? Vsaďte raději na hotové kousky. Batika se letošní sezónu začala objevovat téměř na každém oblečení. Pokud chcete vypadat ale opravdu trendy, poohlédněte se po lehkých saténových materiálech.

C – Copánky a copy

Hitem jara jsou copánky nejen na oblečení, ale také v oblasti účesů. Jste-li majitelka dlouhých vlasů, zapleťte si je do dlouhého copu a noste ho na stranu. Cop vypadá krásně a podtrhne vaši ženskost.

D – Dřeváky

Dřeváky jsou stejně jako loňský rok stále v kurzu. Ovšem letos jsou k dostání ještě ve více stylech a barvách. K dostání jsou např. v prodejně Baťa.

E – Elegantní

Nezapomínejte být elegantní. Dáma má působit přitažlivým, čistým a elegantním stylem.

F – Fauna nebo flóra?

Samozřejmě že flóra. Kytičky, kytky, zeleň, květy a mnohem víc. Jaro 2011 je doslova záplavou barevných květů. Naprostou třešničkou na dortu jsou stylové holinky na nohou s motivem flóry.

G – Geometrie

Nebojte se, nebudete muset nic rýsovat a měřit. Stačí, když si pořídíte do vašeho šatníku vzorované oblečení. Trojúhelníky, čtverce, kruhy, obdélníky … to je to pravé.

Geometrické tvary na oblečení jsou IN, autor: Looking GlassGeometrické tvary na oblečení jsou IN, autor: Looking Glass

H – Hot

Ano! Hot nebo-li sexy a to nejen v jarním období. Být přitažlivá a sexy je bodem číslo jedna. Snažte se působit žensky v jakémkoliv ročním období.

CH – Chameleon

Určite znáte toto ne příliš půvabné zvířátko a víte, jak často dokáže měnit barvu. Staňte se chameleonem i vy a snažte se měnit barvičky ve vašem šatníku. Zapomeňte na nudnou černou a bílou barvu. Sáhněte po fialové, modré, červené, žluté apod.

autor: CastawayVintageautor: CastawayVintage

I – Inkoust

Určitě si pamatujete ze školních lavic, jakou barvu má inkoust. Modrá barva a její odstíny jsou hitem letošního jara. Pořiďte si „inkoustové“ džíny nebo modrou tuničku. Určitě v ní zazáříte.

J – Jeans

Když je řeč o inkoustové barvě a džínech, stojí za to zmínit i trend v oblasti těchto moderních kalhot. Letošní jaro se bez denimu neobejdete! Zkuste zkombinovat klasické džíny a džínové košile. Jedině tak budete působit naprosto sladěně a dokonale.

K – Kalhoty a kůže

Ano! Kožené kalhoty. Že je ještě nemáte? Honem na nákupy. Tyto kalhoty okupovaly módní stránky jak na podzim, tak i v zimě a nejinak tomu bude i na jaře. Kůže je zkrátka trendy. Nebojte se, nemusíte si pořizovat pouze černé kalhoty, kůže může mít i jinou barvu. Co třeba hnědé, béžové nebo světlé provedení?

L – Lakované boty

Lakýrky! Lesklé lodičky, lakované boty. K jarní i letní sezóně doslova patří. Pokud se vám tento trend nelíbí, nalakujte si alespoň nehty. „Frčí“ sytě růžová, lososová, fuchsiová ale i tyrkysová nebo korálová barva.

autor: gothikroseautor: gothikrose

M – Modř

Modrá barva je dobrá! Chybět by neměla ani ve vašem šatníku. Modré džíny, tuniky, boty, kabelky… Dávejte si jen pozor, aby jste to s modrou nepřehnala. Kombinujte tuto barvu např. s černou a bílou barvou, ale bát se nemusíte také růžové, zelené nebo žluté barvy.

Že se vám módní abeceda líbí? Chcete vědět, jaké jsou ty další módní hity pro letošní léto? Není nic jednoduššího, než si přečíst článek Jarní trendy od N do Z.

Článek Jarní trendy od A do M byl publikován 24. února 2011 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...