Jarní trendy od N do Z

Tagy:  trendy, jaro, abeceda, vzory, japonsko, Yves Saint Lauren, unisex, XL, saka, doplňky, tepláky, svetr, overal, nákrčník

Sponzorované odkazy:

Jarní trendy od N do Z

V předchozím článku jste se seznámili s jarními trendy od A do M. tento článek je pokračováním abecedy. Seznamte se s abecedou největších a nejvýznamnějších módních trendů, které zasáhnou do letošního jara.

N – Nákrčníky

Jaro bývá někdy poněkud chladné. Co vás absolutně zahřeje a navíc udělá parádu, jsou pletené a háčkované nákrčníky. K dostání jsou v různých délkách a barvách. Pokud jste alespoň trošku zručná, můžete si nákrčník udělat i sama.

Pletený nákrčník, autor: Eva ArnicanováPletený nákrčník, autor: Eva Arnicanová
Jarní háčkovaný nákrčník, autor: Eva ArnicanováJarní háčkovaný nákrčník, autor: Eva Arnicanová

O – Overal

Overal není jen pro malé děti a miminka. Overaly jsou k dostání i ve větších velikostech. Patří k absolutní jedničce v jarních trendech. Pomohou vám zpříjemnit teplé dny. Zakoupit si můžete i takové, které jsou vyrobeny z lehkých a jemných materiálů. Výhodou je, že se do nich oblečete a nemusíte se strachovat, jaké tričko nebo kalhot zvolit. Stačí přidat jen pár doplňků a můžete jít.

P – Pulovr

Svetry a pulovry nejsou pouze záležitostí zimy, ale také jara. Vybírejte si spíše lehčí svetry, vzdušnější a ve světlých barvách. Nejvíc parády naděláte v bílých, ale i ve všech světlých tónech.

Slabý svetřík udělá spoustu parády, autor: hisupplierSlabý svetřík udělá spoustu parády, autor: hisupplier

Q – Qeen

Proč zrovna Qeen? Pokud budete následovat alespoň část těchto módních trendů, stanete se doslova královnou. Budete se cítit sebevědomě a zajisté přitáhnete zrak kolemjdoucích a opačného pohlaví.

R – Rozepnout

Už máte pro letošní rok nějakou tuničku nebo košili s knoflíkama? Nenoste je zapnuté až ke krku. Vsaďte na ležérnost a rozevlátost. Porozepnuté knoflíčky působí nejen uvolněně, ale navíc sexy. Navíc vám v takovém oblečení bude opravdu příjemně.

S – Sako

Sako není určené pouze pro pány, ale také pro dámy. Bez sáčka ani krok! Trendy budou hlavně světlé a něžné odstíny.

T – Tepláky

Možná vám to přijde absurdní, ale i obyčejné tepláky patří do oblasti jarních módních trendů. Tuto záležitost ocení hlavně ženy, které dávají přednost sportovnímu stylu. Volné kalhoty, sportovní boty a pohodlné tričko, to je to pravé!

U – Unisex

I pánské prvky se mohou objevovat a prolínat do dámské jarní módy. Především se tento trend odráží v oblasti kalhot, košilí a čepic (bekovek).

V – Velké doplňky

Bez doplňku nevycházejte z domu! A o co lepší jsou vrstvené doplňky. Co se má na mysli? Nasaďte si na ruku 4 a více náramků, zvolte výrazné a zářivé barvy. To samé můžete vyzkoušet v oblasti pásků. Proč si vzít jen jeden? Vrstvení je IN.

Jeden náramek nestačí, autor: InExtremissJeden náramek nestačí, autor: InExtremiss

W – Wild Wild West

Být jako z Divokého západu. Nebojte se, nemusíte se oblékat jako „westerňačka“. Stačí jen zvolit takové oblečení, které má jisté znaky Westernu. Pár třásní na kabelkách nebo botách bohatě stačí.

Western v jarních trendech, autor: _beefcakeWestern v jarních trendech, autor: _beefcake

X – XL

Nebojte se, nemáme na mysli, že byste měla přibrat do velikosti XL. Řeč je o velkých a výrazných kabelkách. Malou kabelku nechte raději zavřenou ve skříni. Vsaďte spíše na objemnější kabely pestrých barev.

Y – Yves Saint Lauren

Módní návrhář YSL stále kraluje módě a to i po jeho zesnutí. V jarní kolekci se objevují spíše tmavší modely, které jsou typické svými velkými límcemi. Inspiraci této kolekce hledal Stefano Pilati v Japonsku. Nechte se jeho kolekcí alespoň částečně inspirovat i Vy.

Z – Zvířata

Spíše než jednobarevné modely budou „frčet“ vzorované. Vyzkoušejte např. leopardí nebo pruhované vzory. Vybrat si můžete z celé řady barev, v obchodech seženete i růžového nebo modrého leoparda.

Škoda, že nemáme víc písmenek v abecedě. Určitě by se našly i další jarní trendy. Doufáme, že jste se trošičku navnadili na jaro a že si pořídíte nějaký ten jarní trend do vašeho šatníku.

Článek Jarní trendy od N do Z byl publikován 25. února 2011 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...