Primark, levně a se stylem

Tagy:  Primark, anglická móda, britská móda, irská móda, trendy, značky, Atmosphere

Sponzorované odkazy:

Primark, levně a se stylem

Primark patří bezesporu mezi cenově nejzajímavější značky oblečení a doplňků, ale také bytových doplňků a drobného spotřebního zboží.

Primark dobývá trh s oblečením

Primark, irská společnost se sídlem v Dublinu, funguje již od roku 1969. Za desítky let rozšířila působnost z Irska také do Velké Británie, Belgie, Německa, Nizozemska, Španělska a Portugalska. Do Čech zatím Primark nedorazil, ovšem u našich sousedů se do jeho obchodního domu můžeme směle vypravit.

Primark nabízí oblečení, doplňky i veškeré další produkty ve velmi příznivé cenové relaci. Jeho politika je totiž orientována na laciné zboží a spíše jednodušší design. Nabídka produktů je však velmi široká a je často odměňována a doplňována. U řady modelů nabízí mnoho variant.

Značky Primarku

Primark má ve svém portfoliu celou řadu jednotlivých značek pro různé řady oblečení. Nejznámější je jistě Atmosphere, což je řada oblečení a obuvi pro ženy. Chybět samozřejmě nemohou ani kousky na denní nošení prodávané pod značkou Denim Co. či limitované edice čili Limited Edition.

Kvalita zboží z Primarku

Primark nabízí zboží různých kategorií, co se týče kvality. Tak jakou jiných prodejců, i zde je třeba vybírat oblečení dle složení. Pokud se budeme držet osvědčených materiálů, budeme překvapeni, jak dlouho nám oblečení za tuto cenu vydrží.

Dostupná móda od PrimarkuDostupná móda od Primarku

Co si v Primarku určitě pořídit

Primark je dobrým místem k pořízení různých svetrů a vest. Zejména slabších svetrů nabízí celou řadu, vždy zde najdeme nějaký příhodný ke koupi. Sice jsou obvykle jednoduché, o to lépe však zapadnou do šatníku. Potěší nás pak třeba takové drobnosti, jako jsou perleťové knoflíčky.

Další oddělení, které si nemůžeme nechat ujít, je oddělení s dámskými tričky. Jejich cena začíná opravdu nízko a za pár korun si můžeme pořídit trička se zajímavými potisky v různých barevných variantách. K dostání jsou také jednobarevná trička.

Kabelky a tašky dle poslední módyKabelky a tašky dle poslední módy

Za pozornost stojí zrovna tak punčocháče. Těch tu mají, zejména v sezóně, ohromný výběr. Zastavit bychom se měli i u módních doplňků. Hlavně bižuterie, vlasové ozdoby a pak také sezónní doplňky se tu nakupují skvěle.

Zapomenout se nedá ani na výběr pyžam a županů. Hlavně zimní varianta pyžam z fleecu nemá chybu, vybírat můžeme z různých potisků.

Módní ale nositelný Primark

I Primark do jisté míry sleduje módní trendy, ovšem nepodléhá jejich diktátu. V jeho kolekcích nalezneme trošku jiné zboží než u velkých evropských konkurentů. Samozřejmě odpovídají aktuální situaci v módním průmyslu, ovšem mnoho modelů je upraveno do běžně nositelné verze.

Široká škála módních doplňkůŠiroká škála módních doplňků

Článek Primark, levně a se stylem byl publikován 7. března 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (5).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...