Na módu má nárok i velikost XXL

Tagy:  móda XXL, móda pro plnoštíhlé, nadměrné velikosti

Sponzorované odkazy:

Na módu má nárok i velikost XXL

Ať už to způsobily genetické dispozice nebo se vám po porodu váha již nevrátila zpátky, zkrátka na štítu u oděvů hledáte velikost XL nebo i větší. Nezoufejte i pro vás jsou určeny trendy, i když se v nich dá těžko orientovat, když jsou prezentovány na modelkách „kost a kůže“.

Vytvořte si dokonalý šatníkVytvořte si dokonalý šatník

Ono správně zvolené oblečení dokáže divy, někdy i ubere nějaké to kilo navíc. Pozor: Nikdy se neoblékejte do černé od hlavy až k patě, tím nic nevyřešíte! Podívejte se na sebe a naučte se vyvarovat všem chybám, které jste již dříve udělala nebo byste mohla udělat. Já vám ukážu jak být ještě krásnější, ať už se chystáte na ples nebo do práce.

Malá a baculatá

Je vaše velikost větší než 40 a výška pod 160 cm? Pak jste to právě vy.

Co ano

Noste dlouhé délky, které dokážou opticky prodloužit postavu, a splývavý materiál. Skvělá jsou splývavá saka bez knoflíků a kalhoty v pánském střihu s puky. Dále také kalhotový kostým, dlouhou A sukni, kardigan a komínový límec. V létě si oblečte rozevlátou košili přes kalhoty. Kabelky si vybírejte malé a hladké a boty bez podpatků nebo na zesílené podrážce.

Košile s kapucí BonPrixKošile s kapucí BonPrix

Co ne

Nikdy si nekupujte cigaretové kalhoty, zesilují stehna. Stejně tak legíny nebo rovné sukně pro vás nejsou to pravé. Vodorovné proužky a vše, co rozděluje siluetu na dvě části, přidává kila. Z doplňků se vyhněte opaskům s velkými přezkami, velké bižuterii a objemným kabelkám.

Ležérní vzhled

Pracujte s dlouhou košilí pánského stylu dle své fantazie.

Bussines vzhled

Do práce si oblečte širší kalhoty s puky, jemný pulovr zastrčený do pásku. Vše dolaďte pomocí dlouhého rovného saka, kterým zakryjete stehna.

Šaty a blejzr BonPrixŠaty a blejzr BonPrix

Elegantní vzhled

Elegantní tuniku natáhněte před dlouhou sukni nebo široké kalhoty.

Mladistvý vzhled

Lesklý pulovr nebo vzorovaná tunika přes kalhoty s boty se zesílenou podrážkou. Tady buďte ale opatrní, lesklý materiál a nesprávně zvolený vzor dokáže rozšiřovat.

Bavlněný top BonPrixBavlněný top BonPrix

Na večer

Dlouhé šaty s mušelínovou halenkou.

Pro volný čas

Tmavé dlouhé tričko nebo jednoduchá mikina v tmavých odstínech.

Velká robustní

Vaše velikost je 40 – 42 a výška nad 170 cm. Vyrostla jste do výšky, ale i do šířky. Máte zápory, jež musíte potlačit, avšak bezesporu i klady, ty ukažte.

Co ano

I vy byste měla použít délky, které opticky prodlouží postavu, aby se vyrovnal větší objem. Takže byste si měla oblíbit dlouhé splývavý kabát, vysoké límce, šaty, širší podpatky, svislé proužky, nápadité vzory, široké košile přes šaty bez rukávů a plisované sukně ke kolenům.

Svetr BonPrixSvetr BonPrix

Co ne

Nikdy nerozdělujte postavu kontrastními barvami. Nenoste krátkou sukni, šaty bez rukávů ani úzké rukávy. Jestliže chcete za každou cenu ukázat krásné nohy, použijte sukni s rozparkem.

Ležérní vzhled

Oblečte si dlouhou sukni, k tomu sako a obujte mokasíny, ty jsou teď moderní.

Bussines vzhled

Vybírejte kostýmky v pánském střihu, ty jsou to pravé pro vás.

Elegantní vzhled

Skvělé jsou dlouhé polokošile z viskózy přes dlouhou sukni.

Pletené šaty BonPrixPletené šaty BonPrix

Mladistvý vzhled

Více mládí vám vdechne body a manšestrové kalhoty. Abyste zamaskovali faldíky, přetáhněte přes sebe pletený kardigan.

Na večer

Večer uplatníte dlouhé šaty s rozparkem a smokingové sako.

Pro volný čas

V zimě kožich, ale teď na jaře námořnický caban.

Článek Na módu má nárok i velikost XXL byl publikován 9. března 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...