Escada, to zdaleka nejsou jen parfémy

Tagy:  Escada, značky, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

Escada, to zdaleka nejsou jen parfémy

Escada patří v našich končinách mezi značky méně známé a rozšířené, což je paradoxní vzhledem k tomu, že se jedná o dílo našich západních sousedů, Němců. V drtivé většině je značka spojována zejména s parfémy a to je velká škoda. Nabízí totiž módu pohodlnou a zároveň ženskou a velmi vkusnou.

Escada u nás i ve světě

Escada jako značka vznikla v Mnichově v roce 1976, do dneška se rozšířila do neuvěřitelných 60 zemí. Věnuje se zejména dámskému oblečení a doplňkům. Nabízí také řadu parfémů, díky kterým si získala jistou pozici i na našem trhu. Zatímco parfémy zakoupíme u široké sítě distributorů, pro módu si musíme zajít do vlastního butiku.

Před více než rokem proběhla médii zpráva o krachu společnosti Escada. Pro zákaznice není tato informace vůbec důležitá, jelikož došlo prakticky jen k předání společnosti mezi starým a novým majitelem. Escada tedy dále zásobuje ženy krásnými modely.

Nositelná móda z přehlídkových molNositelná móda z přehlídkových mol

O čem je Escada?

Escada patří mezi dražší značky, rozhodně bychom ji však kvůli tomu neměly zatracovat. Tato móda je totiž velmi zajímavá a může být dobrou investicí. Vyznačuje se kombinací klasiky a nových prvků. Díky tomu nabízí modely, které budou sloužit dlouhou dobu, budou univerzální, přesto však nápadité. Přesně tyto charakteristiky hledáme například u kousků vhodných do pracovního prostředí.

Zajímavé kombinace tradičních tónůZajímavé kombinace tradičních tónů

Móda pro všechny příležitosti

V kolekcích najdeme modely vhodné pro všechny příležitosti, řada z nich je univerzálně nositelná. Jak svršky tak spodní části oblečení nalezneme v základních barvách i módních odstínech, také co se týče střihů, na své si každá. Mimo módy do práce a do města si jistě vybereme také kousky do baru či na nějakou večerní událost.

Móda pro všechny příležitostiMóda pro všechny příležitosti

Kolekce tašek i kabelek

U Escady si pořídíme tašku na chození po obchodech i krásnou luxusní kabelku na večer. Samozřejmostí je totiž jak osvědčená klasika v perfektním zpracování a vhodných barvách, tak i trendy barevné tašky a v neposlední řadě malé večerní kabelky vynikající bohatým zdobením.

Nadčasovost, i o tom je EscadaNadčasovost, i o tom je Escada

Střevíčky od Escady

V kolekcích Escady nemohou chybět ani boty. Ty uspokojí zejména ženy milující podpatky. Najdeme zde řadu různých modelů, od bot na běžné nošení až po luxusně vyhlížející kousky skvěle doplňující večerní róbu.

Zajímavý nápad, špičkové zpracováníZajímavý nápad, špičkové zpracování

Další kolekce módních doplňků

Escada přináší milovnicím módy také další módní doplňky, zejména sluneční brýle či náhrdelníky a náramky. Všem je společná ženskost a lákavé barevné provedení.

Článek Escada, to zdaleka nejsou jen parfémy byl publikován 7. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...