Neobvyklý jarní trend - turban

Tagy:  jarní trend, doplňky, turban

Sponzorované odkazy:

Neobvyklý jarní trend - turban

Turbany se zdají být zajímavým doplňkem pro jarní/letní období. Tento neobvyklý, ale velmi zajímavý trend si jistě oblíbí dívky s bohémským stylem, protože turban – čelenka se dá výborně kombinovat s velkými kulatými brýlemi, výsledek je skvostný a na úrovni.

turban – čelenkaturban – čelenka

Vzpomínána 70. léta

Turbany byly v 70. letech bezesporu velký módní doplněk, které nemůže zůstat bez povšimnutí. Právě proto na něj letos návrháři upozornili a nechali ho vstoupit do letošní módní zóny. Zkuste něco odlišného od toho, na co jste byli až do teď zvyklé.

70. léta70. léta

Kdo přišel letos s turbanem

Neotřelou pokrývku hlavy najdete v kolekcích Issa, Andrew Gn, Jason Wu nebo Giorgio Armani, kteří nabízejí řadu zajímavých možností, jež se nedají jen tak přehlédnout. Všestranný módní doplněk nabízí šanci být unikátní a dát svému outfitu šmrnc.

IssaIssa Giorgio ArmaniGiorgio Armani Giorgio Armani turbanGiorgio Armani turban Issa turbanIssa turban

Jak nosit turban

turban s brožíturban s broží

I když je běžné pojit turban s neformálním outfitem, trend velí „povolit otěže“ a být mnohem více odvážnější. Proto zkuste ozvláštnit tímto doplňkem i formální outfit. Budete se tomu možná divit, ale jen díky turbanu můžete získat dokonalý glamour look.

Silný kontrast mezi ženskými detaily jako jsou hladká látka, krajka nebo květinové potisky a odvážným turbanem může být nezvratný důkaz, že se správnou dávkou odvahy a kreativity může tento doplněk přispět k velmi módnímu vzhledu.

Jason WuJason Wu Andrew GnAndrew Gn

Pokud se vám zdá tento doplněk příliš výrazný, existuje několik variant turbanů a s ním můžete získat stejný romantický a nevšední vzhled. Turban, stejně jako ostatní trendy módní doplňky, nejsou pro každého, záleží jaký jste typ. Některé turbany můžou kromě odvážného vzhledu dodat dotek robustnosti, což ne vždy je žádoucí. Právě teď přichází chvíle, abyste uplatnily svůj smysl pro styl a schopnost chápat módu. Dalším důležitým aspektem je rozhodnutí, zda je turban v souladu s vaším obličejem. Nezanedbatelný je i výběr make-upu, je bezesporu jedním z hlavních věcí, které byste měli brát v úvahu, pokud chcete vypadat co nejlépe.

John GallianoJohn Galliano

Ať už si vyberete vážnou černou barvu nebo jste se rozhodli pro turban s potiskem pro vaše módní vyjádření, buďte si jisti, že „vystoupíte z davu“.

Článek Neobvyklý jarní trend - turban byl publikován 27. března 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...