Naf Naf, další okouzlení francouzskou módou

Tagy:  Naf Naf, francouzská móda, značky, šaty, trenčkot

Sponzorované odkazy:

Naf Naf, další okouzlení francouzskou módou

O vlivu francouzských návrhářů v oblasti světových módních trendů není třeba diskutovat. Svoji slávu si také patřičně užívají i francouzské značky přinášející módu do šatníku běžných žen. Jednou z takových značek je právě Naf Naf.

O Naf Naf

Značka Naf Naf byla založena roku 1973 ve Francii bratry Parientovými, pocházejícími z Tunisu. Firma se zaměřila na dámskou prêt-à-porter módu. Velmi brzo společnost zaznamenala výrazný úspěch, o několik let později tedy do svého portfolia zařadila i další produkty jako tašky, brýle a další módní doplňky. Později rozšiřuje sortiment o spodní prádlo a parfémy. Dlouho na sebe také nenechala čekat spolupráce s módními časopisy, především pak s ELLE. Značka rozšířila své pole působnosti za hranice Francie, dnes je Naf Naf úspěšnou mezinárodní společností.

Trička od Naf Naf

Jak lze na několika ukázkách módy této značky vidět, drží se Naf Naf relativně při zemi. Žádné řvavé vzory nebo rozevláté střihy. Setkáme se spíše s elegancí, jednoduchostí, střízlivostí. To však neznamená, že móda postrádá nápad, naopak. Jde s dobou, což vidíme třeba na použití motivu mašle, trendy však kombinuje s osvědčenou klasikou. Výsledkem jsou univerzální a mladistvé modely, které se hned tak neokoukají.

V jednoduchosti je krásaV jednoduchosti je krása

Šaty mají zelenou

V poslední době se opět více setkáme s šaty. Všechny značky je nabízejí, stačí si jen vybrat. Tyto modely šatů od Naf Naf jsou dobře kombinovatelné, můžeme si je vzít do práce i do divadla. Vše záleží pouze na obuvi a doplňcích. Každá žena by alespoň jeden takový kousek v šatníku mít měla, úplně nejlépe udělá s malými černými. Důležitá je volba materiálů, vybíráme takový, který nepodléhá času.

Šaty nejen do práceŠaty nejen do práce

Svěžejší šaty nejen na party

Šaty se samozřejmě také výborně hodí na party, řadu modelů můžeme nosit i do města nebo do baru. Oblíbené jsou šaty korzetové bez ramínek, které seženeme v různých střizích a barvách. Jestli budou hladké či bohatě zdobené, to už je na každé. Dbáme v prvé řadě na to, aby dobře sedly, aby držely, zejména vrchnímu dílu věnujeme značnou pozornost a zkoušení neuspěcháme.

Svěžejší modely na partySvěžejší modely na party

Naf Naf trenčkoty

Jednou z největších stálic v šatníku jsou trenčkoty a jednoduché kabáty. Investice do takového kousku se více než vyplatí. Nemá zde cenu šetřit několik stovek, protože se to může výrazně projevit na kvalitě kousku. Dobrý kabát nebo trenčkot je téměř věčný. Několik takových modelů, které zaručeně neomrzí, najdeme i v kolekcích Naf Naf.

Trenčkoty od Naf NafTrenčkoty od Naf Naf

Článek Naf Naf, další okouzlení francouzskou módou byl publikován 18. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...