Miss Sixty není jen pro rebelky

Tagy:  Miss Sixty, móda, značky, denim, boty, lodičky, doplňky, italská móda

Sponzorované odkazy:

Miss Sixty není jen pro rebelky

Miss Sixty, italská značka pro mladé, zdaleka nenabízí jen rebelské kousky šité pro odvážné mladé dámy. V jejich kolekcích najdeme mnohem více. Stačí se jen lépe rozhlédnout.

O Miss Sixty

Miss Sixty je relativně mladá módní značka. Její kořeny můžeme hledat v Itálii. Vznikla jako součást Sixty Group, podniku zaměřujícího se na mladou módu. Firma byla založena roku 1989, o dva roky později pak přišla na svět samotná Miss Sixty. Sídlo se nachází v italském Chieti a německém Düsseldorfu.

Pestrá nabídka oblečení

Značka Miss Sixty, jak už ostatně samotný název napovídá, se zaměřuje na mladou módu. Mladá však v tomto případě není synonymem ke slovu extravagantní nebo křiklavá. U Miss Sixty totiž najdeme od všeho něco – výrazné mladistvé kousky vhodné pro správné rebelky, ale i kvalitní modely vhodné do práce i společnosti. Lze zde tedy skutečně vybavit šatník kompletně bez obav, že bychom to s výstředností přehnaly.

Pestrost barev a stylůPestrost barev a stylů

S Miss Sixty do světa denimu

Denim je věčný a proto ho i kolekcích Miss Sixty nemůžeme postrádat. Nabízejí se jak tradiční střihy, tak i nová, zajímavá řešení. Chybět nemůže samozřejmě klasická tmavá džínovina, objevují se ale i jiné odstíny, třeba tmavá antracitová až černá nebo bledá sepraná.

Demin od Miss SixtyDemin od Miss Sixty

Boty na jedničku

Všechny ženy milující podpatky budou zbožňovat modely Miss Sixty. Nabídka bot je široká a většina z nich spadá do kategorie „nebezpečně svůdné“. Bohužel, také by se daly často popsat jako nebezpečně vysoké, ale s tím už se musí každá nějak vypořádat. Krásu botám totiž nic neodpáře. Vybereme si jak mezi klasičtějšími modely, tak můžeme sáhnout i mezi výraznější kousky. Tento rok třeba nechybí barevné pusy, a to jak na balerínách, tak i na letních pantoflích.

Luxusní botičky Miss SixtyLuxusní botičky Miss Sixty

Tašky a kabelky

V oblasti tašek a kabelek různorodost také oceníme. K dispozici jsou velké tašky vhodné třeba na pláž nebo do města, chybět ale nebudou ani drobné tašky, které unosíme na večírky. Opět na mnoha produktech uvidíme letošní vzor. Prostě pusinky, kam se podíváš.

Tašky do práce i na plážTašky do práce i na pláž

Nepřehlédnutelné pásky

Zajímavé kousky najdeme i v oblasti doplňků. Třeba pásky má Miss Sixty zajímavé a výrazné. Na výběr jsou jak zářivé barvy, tak i umírněnější barevné kombinace.

Nepřehlédnutelné páskyNepřehlédnutelné pásky

Drobnosti, které nesmí chybět

Zcela nepostradatelné jsou také drobné doplňky, jako jsou brýle, šperky či vlasové ozdoby. I zde se projeví velká rozmanitost, která je pro značku tak typická.

Doplňky nemohou chybětDoplňky nemohou chybět

Článek Miss Sixty není jen pro rebelky byl publikován 16. dubna 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...