Trendy účesy 2011 - pro dlouhé vlasy

Tagy:  trendy účesy 2011, účesy pro dlouhé vlasy, drdoly

Sponzorované odkazy:

Trendy účesy 2011 - pro dlouhé vlasy

Inspirujte se trendy účesy, které vám zajistí svěží a trend vzhled. Podívejte se na následující nápadité účesy a nebojte se nového vzhledu, který vám zajistí pozornost všude, kam přijdete. Je úžasné, jak snadno si můžete změnit svůj vzhled jen díky uzlíkům a motáním svých dlouhých vlasů. Pohrajte si se svými vlasy a zjistěte, který účes vám padne. Účesy nejsou vůbec těžké, potřebujete jen několik vlasových doplňků a trochu zručnosti a kouzlení může začít. Sepnuté vlasy působí upraveněji než rozpuštěné vlasy, které se během dne smotají a mnohdy i nevhodně zvlní.

UzlíkUzlík

Letní sezóna přináší řadu svěžích účesů, které vám pomohou oslnit. Dlouhé vlasy nabízí velké množství proměnlivosti a všestrannosti, proto neváhejte tuto možnost využít. Účes je třeba přizpůsobit stylu a zvolenému outfitu.

Balerínin drdol

Drdoly, které nosí hlavně baleríny, slaví nyní velký comeback, byl jen trochu poupraven a přestylován na několik dalších způsobů, což vám umožní experimentovat a objevovat ty nejlepší pro vás. Je libo uhlazený drdol, který elegantně sedí na vrcholu hlavy nebo raději uvolněný drdol v úrovni krku.

Balerínin drdolBalerínin drdol

V létě oceníte jakýkoliv účes, který zvedne vaše vlasy z krku a ramen. Pod vlasy je větší horko, více se potíte, vlasy se pak nepříjemně lepí na tělo a tvoří se z nich nevzhledné krepaté prameny.

Vintage drdol

Další účesy byly inspirovány opět v minulosti, říká se jim proto „vintage“. Milovnicím starých časů nyní jistě zaplesá srdce, tyto účesy totiž budou skvělým doplněním jejich vintage stylu. Účes ozdobte vlasovým hřebínkem s vážkou nebo ozdobnou broží. Starodávný účes skvěle doladí i romantický styl, hodí se k halence s volánky, šifonové tunice nebo dlouhým květinovým šatům.

VintageVintage Ozdobná vážka ve vlasechOzdobná vážka ve vlasech

Jednoduchý a elegantní drdol

V jednoduchosti je krása – to platí i v módě, líčení nebo o vlasovém stylingu. Svažte si vlasy do ohonu a kruťte se do tvaru banánku nebo kolem dokonala gumičky. Zajímavý a zároveň jednoduchý je culík na straně. Konec culíku ale z gumičky nevytahujte. Na závěr omotejte gumičku jedním pramínkem vlasů, který pod culíkem upevněte pírkem.

Culík na straněCulík na straně Kroucený banánekKroucený banánek

Článek Trendy účesy 2011 - pro dlouhé vlasy byl publikován 3. května 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...