Carolina Herrera – inspirujte se jednoduchými a vkusnými modely

Tagy:  Carolina Herrera, návrháři, značky, parfémy, kabáty, šaty

Sponzorované odkazy:

Carolina Herrera – inspirujte se jednoduchými a vkusnými modely

Carolina Herrera, venezuelsko americká módní návrhářka slaví ve světě ohromné úspěchy. Je tedy určitě dobrou inspirací při tvorbě našeho šatníku.

O Carolině

Carolina Herrera, vlastním jménem María Carolina Josefina Pacanins y Niño, se narodila v Caracasu, později se však přesunula do New Yorku, kde otevřela vlastní módní dům. V období 70. a 80. let patřila dle kritiků k nejlépe oblékaným ženám světa. Carolina se brzo vypracovala a začala oblékat významné osobnosti, jako třeba Jacqueline Kennedy Onassis nebo Renee Zellweger.

Carolina Herrera má v několika velkých metropolích své butiky, mimo to ještě obchody fungující pod značkou CH Carolina Herrera.

Pohrajte si se střihy

Oblečení této návrhářky má svoji osobitost. Třeba v tomto případě je patrné, že důraz je kladen na střih. Trička, halenky a košile jsou ušity z jednoduchých, ale kvalitních materiálů. Tím, co jim dává tvář, je originální střih. Třeba různé řasení a zdobení dekoltu neobvyklým výstřihem je tím, co modelu dává výraz. K takovému modelu už stačí vzít si jakoukoliv sukni či kalhoty, protože výrazný vršek se postará o nepřehlédnu­telnost.

Starý kostýmek odložte

Některá povolání se neobejdou bez formálnějšího oděvu. Nikde však není psáno, že nemůže být kostým trošku odlehčený. V tomto případě máme možnost obdivovat dva naprosto rozdílné modely – ten nalevo je opravdu hodně ležérní, dominují mu kalhoty s širokou nohavicí a vysokým pasem, přesně podle letošních trendů. Druhý model je ženštější, formálnější.

Sukně ve všech střizích

Krásná může být sukně jakéhokoliv střihu, to dokazují tyto modely. Zde byla zvolena vždy výraznější sukně a méně nápadný vrchní díl. Je jedno, zda je sukně z potisknutého materiálu či zdobená výšivkou, vždy může být velmi vkusná.

Jednoduché šaty, to je ono

Šaty jsou nepostradatelné. Aby byly ještě nositelnější, je dobré volit šaty jednobarevné, jako třeba tyto. Tvář jim dává perfektní střih.

Barvy a vzory

Originálnější kombinace pak lze vykouzlit s šaty potisky, výšivkami nebo třeba krajkami. Jednoduchý střih je téměř samozřejmostí.

Kabáty a kabátky

Každá žena by měla mít perfektně padnoucí kabát nebo krátký kabátek. Důležitá je dobře nositelná barva a kvalitní materiál. Střih by pak měl dokonale sednout postavě.

Doplňky nejen v červené

Carolina Herrera má ráda červenou, v oblasti doplňků na ni narazíme často. Kromě toho však také dává přednost jednoduchosti a nápaditým detailům.

Článek Carolina Herrera – inspirujte se jednoduchými a vkusnými modely byl publikován 20. června 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...