Moschino – parfémy, oblečení i skvostné šperky

Tagy:  parfémy, Moschino, šaty, doplňky, boty, značky

Sponzorované odkazy:

Moschino – parfémy, oblečení i skvostné šperky

Značka Moschino je u nás známá hlavně mezi milovnicemi parfémů. Tato značka přitom svůj úspěch postavila hlavně na módě.

O Moschinu

Moschino je italská módní značka založená roku 1983 Francem Moschinem, lombardským rodákem a inovativcem. Čtyři roky po založení Moschino vyrábí a prodává první parfém. Až v průběhu 90. let se značka dostává do podvědomí v zahraničí, kde se otevírají první butiky mimo italské území.

Móda značka Moschino se proslavila zejména díky barevnosti, veselosti, někdy byla také provokativní a excentrická.

Parfémy, jednička u nás

U nás se značka proslavila hlavně parfémy. V nabídce je jich několik, společně s nimi najdeme také doplňující produkty, jako jsou třeba sprchové gely.

Letní šaty na jedničku

Jedna z věcí, kterou Moschino dobře umí, jsou šaty. Kolekce obsahují jak relativně jednoduché jednobarevné modely v zajímavých odstínech, tak i šaty s výraznými printy, pro tentokrát inspirované říší rostlin. Třeba ovocné potisky jsou tento rok hodně v kurzu, setkáme se s nimi i u jiných návrhářů.

Kabáty a kabátky

Nákup modelů u Moschina je investicí, která se nejvíce vyplatí u kousků nepodléhajících zhoubě v průběhu let. Třeba kabáty a kabátky jsou tak správnou volbou, pokud chceme kvalitu, která nám vydrží dlouhá léta. V nabídce je spousta kabátů různých stylů, od velmi univerzálních trenčkotů, přes kratší kabátky v klasické kostce až po kabáty výrazných střihů či materiálů.

Kabelky by Moschino

O důležitosti kabelky není pochyb. Mezi kabelkami značky Moschino najdeme ohromné rozdíly, kolekce jsou opravdu různorodé. Vybírat můžeme mezi kousky vskutku elegantními, které budou výborným společníkem luxusní róby do divadla nebo na večírek. Zrovna tak nás možná zaujmou méně formální modely, třeba ty s pestrobarevnými potisky.

Podpatky nejsou podmínkou

Na své si zde přijdou i ženy milující boty. Samozřejmostí jsou boty na vysokých podpatcích úžasně prodlužující nohy, zkrátka však ani nepřijdou nositelky plochých bot. I bez podpatku totiž mohou být boty krásné a sexy. Mnoho bot je jak dělaných pro denní nošení, což je ještě podpořeno absencí vysokých podpatků u vybraných modelů.

Šperky, šperky, šperky

Šperky k ženám patří, Moschino je tedy rozhodně nemůže vynechat. I zde se v mnoha případech objevují veselé, výrazné barvy. K jednoduchému outfitu jsou tedy jako dělané.

Článek Moschino – parfémy, oblečení i skvostné šperky byl publikován 24. června 2011 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Pavla Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...