Metalová trička - temná, sexy a tajemná

Tagy:  metalová trička, Bioworld, Dead Threads, Metal Mulisha, Queen of Darkness, Liquid Blue, Trashmark

Sponzorované odkazy:

Metalová trička - temná, sexy a tajemná

Metalové oblečení není jen černé oblečení a ostnaté obojky a náramky, najdete zde mnohem víc. I když metalová hudba nepatří mezi vaše oblíbené žánry, i vy zde jistě najdete zajímavé tričko, které vás nadchne na první pohled.

Vždyť každý člověk má svůj osobitý styl oblékání a není na tom nic špatného, když se touží oblékat do tmavých barev od hlavy až k patě. Myslím si, že v módě by neměl nikdo nikoho soudit, pouze poradit nebo nasměrovat. V dnešní době je móda velmi různorodá, bez striktního diktátu, což dává lidem volnost a možnost se vyjádřit – tak proč se neukázat v pravém světle.

V první řadě se neobejdete bez správného metalového trička. Pár těchto dobře padnoucích kousků by mělo být tou nejdůležitější věcí metal šatníku. Nejpřednější jsou trička s obrázky černých andělů a metalových kapel, dále také lebky a jiné hororové a melancholické výjevy. Značky, které si oblíbíte

Stejně jako má mnoho holek oblíbenou módní značku oblečení a doplňků, tak má každý metalista svou oblíbenou metalovou značku oblečení i doplňků.

Bioworld

Veškeré produkty této značky doplňují černí andělé, draci, lebky, ale i srdce a růže.

Bioworld-tunikaBioworld-tunika Bioworld-drakBioworld-drak Bioworld-lebkaBioworld-lebka

Dead Threads

S nádechem gothic stylu nabízí značka Dead Threads nevšední dámské šaty, sukně, korzety a další doplňky.

Dead ThreadsDead Threads

Queen of Darkness

Jak již název napovídá, značka Queen of Darkness vyrábí jen pro královny a pro všechny dívky, které se vládnou noci.

Metal Mulisha

Odlehčená metalová značka, která není tolik drsná a ani tak temná, přesto však neztrácí metalové kouzlo. V tričku Metal Mulisha budete vyzývavá, sexy a hlavně originální.

Metal Mulisha-ornamenty kolem výstřihuMetal Mulisha-ornamenty kolem výstřihu Metal Mulisha-fialovočernéMetal Mulisha-fialovočerné Metal Mulisha-černý andělMetal Mulisha-černý anděl

Trashmark

Německá značka Trashmark přispěla svým umem již před dvaceti lety a oblibu si získala takřka okamžitě, a to nejen svou nízkou cenou. Najdete zde trička nevšední jemná i hrůzostrašně tem­ná.

Trashmark s pirátskou lodíTrashmark s pirátskou lodí Trashmark-zoufalá lebkaTrashmark-zoufalá lebka Trashmark-tajemný kapucínTrashmark-tajemný kapucín

Liquid Blue

Americká trička s kvalitním potiskem známých značek, lebek, smrtek na morkách, mrtvých pirátů a různých čínských motivů.

Liquid Blue-ACDCLiquid Blue-ACDC Liquid BlueLiquid Blue Liquid Blue-KissLiquid Blue-Kiss

Doplňky

Oblečení doplňte sametkami, krajkami a síťovanými punčochami. Do kudrlinek se nepouštějte, i když jsou teď moderní, raději si vlasy vyžehlete hezky do rovna.

Zdroj: www.metaloveobleceni.cz

Článek Metalová trička - temná, sexy a tajemná byl publikován 9. června 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...