Cyklistické kalhoty jak je neznáte

Tagy:  cyklistické šortky, cyklistické kraťasy, cyklistické elasťáky

Sponzorované odkazy:

Cyklistické kalhoty jak je neznáte

Dávno jsou pryč dny, kdy jsme si oblékaly cyklistické šortky jen na kolo. Návrháři přišli na to, že cyklistické kalhoty mohou tvořit s ostatními styly dokonalou simbiózu. Jste tedy připraveni oživit městské i elegantní oblečení cyklistickými šortkami?

ChanelChanel

Cyklistické šortky se na módní vrchol dostaly v 90. letech, nosily se k nim dlouhá volná trička nebo mikiny. Na začátku 21. stolení jsme cyklistické kalhoty přesunuly do poličky sportovního oblečení a už jsme je nosily jen na sport a kolo. Právě teď ale nadešel čas přemístit je zase zpět. Designéři s jejich pomocí vykouzlili neodolatelné a nevšední outfity. Přesto, že jsou cyklistické kraťasy vyloženě sportovní oděv, můžete je kombinovat i s elegantním oděvem jako je třeba i blejzr.

Jean Paul GaultierJean Paul Gaultier

Vrstvení

Jednu z možností, kterou cyklistické kalhoty poskytují je vrstvení. S pomocí tohoto módního triku obratně vytvoříte neokoukaný outfit. Budete potřebovat lesklé barevné cyklistické šortky, kraťoučké džínové šortky a top, buď upnutý, nebo volnější odhalující bříško.

UniqueUnique

Vraťme se o 20 let zpátky

Lesklé stříbrné cyklistické šortky se vzorem se dají kombinovat s tunikou zdobenou krajkou. Celou outfit můžete doladit doplňkem, stejně tak typickým pro 90. léta – ledvinkou. Stříbrná barva je velmi dobře snáší s pastelovými barvami a jemnými barvami.

Marc JacobsMarc Jacobs

Odhalení i zeštíhlení

Cyklistické kalhoty sice můžou skvěle doladit vámi zvolený outfit, ale také odhalit různé nedokonalosti. Pokud ale zvolíte tmavý odstín ve spojení s džínovými kraťasy nebo sukní, mohou vám dopomoci některé partie i zeštíhlit a vy navíc nebudete mít pocit přílišného odhalení.

WhitneyWhitney

Cyklistické šortky v elegantním stylu

Jak mohou být sportovní cyklistické šortky v elegantním stylu? Mohou, a to pokud je na spodním lemu cyklistických elasťáků krajka a rázem jsou k nepoznání. Nyní je můžete kombinovat s elegantními oděvy: delší blůzou v délce pod zadek nebo s halenkou a blejzrem.

Sonia RykielSonia Rykiel

Cyklistické šortky a boty

Co se obuvi týče, berte v úvahu styl vašeho celkového outfitu. Pro ženské, městské a kosmopolitní vzhled volte podpatky, kotníkové nebo klínové boty. Sportovní vzhled si vyžaduje tenisky, ale tomuto stylu bych doporučila se raději vyhnout, ať nevypadáte, že jste před chvílí seskočily z kola. Nejvíce bych doporučila kombinaci s plochými gladiátorkami.

Zdroj: www.elle.com

Článek Cyklistické kalhoty jak je neznáte byl publikován 13. června 2011 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...