Nikita – originální skateové oblečení pro každého

Tagy:  značka, kolekce, modely, skate, snowboard, surf

Sponzorované odkazy:

Nikita – originální skateové oblečení pro každého

Pro milovnice skateové módy je zima tím nejideálnějším ročním obdobím. Módní značky vyrábějí propracované zimní kolekce rozmanitých barev nejenom na běžné nošení, ale také na zasněžené sjezdovky. Jezdíte-li na snowboardu, měli byste si zaručeně pořídit komplet ladící s vašim ,,prknem“, k sjezdovkám si pořiďte stylové oteplovací kalhoty s vyhřátou bundou a pořádným extravagantním ,,kulichem“. Nebojte se barev a nápisů, ty jsou letošní sportovní a skateovou inspirací.

Nikita ročně pořádá surfařské závody, autor: nikitaNikita ročně pořádá surfařské závody, autor: nikitaSurfařská móda je součástí značky, autor: nikitaSurfařská móda je součástí značky, autor: nikita

O značce

Značka Nikita se na českém trhu objevuje již od roku 2004. Jednotlivé kusy z kolekcí zakoupíte ve vybraných skateshopech takřka po celé republice a nebo na internetových stránkách, kde jsou modely o poznání levnější. Mezi nejprodávanější a nejoblíbenější sortiment patří bundy, které jsou díky jedinečnému designu rozpoznatelné na první pohled. Dále značka nabízí i klasické džíny, mikiny a trika, dokonce stylové tepláky. Váš outfit doplňte například hodinkami, šátkem, kšiltovkou a nebo páskem taktéž od Nikity.

Značka navrhuje sice skateové oděvy, ale i ty jsou pro něžné dívky, autor: nikitaZnačka navrhuje sice skateové oděvy, ale i ty jsou pro něžné dívky, autor: nikita

Málo kdo ví, že společnost Nikita je islandského původu, je tedy celkem logické, že se specializuje především na zimní kolekce bund, oteplovacích kalhot, mikin a bot. Původní slogan „for girls who ride“ jasně říká, že je značka nebojácná, extravagantní a jedinečná. Nikita se zaměřuje hlavně na něžné pohlaví, pro které pořádá nejrůznější freestylové sportovní akce, na kterých se v daných kolekcích dívky vyřádí. Od roku 2005 pořádá Nikita i skateboardové dny pro začínající skateboardistky, těm nejlepším věnuje poukazy na výběr oděvu. Rok 2007 byl pro značku zlomový, neboť ve Francii pořádala surfařskou akci pro začátečnické i pokročilé surfařky, ty svými veselými ohlasy společnost dosti proslavily. O rok později se akce opakovala a zúčastnilo se jí 220 soutěžících. Nadcházející roky budou surfařské dny probíhat na Kostarice a tradičně ve Francii. Nově se do diáře příštího léta zapisuje akce ,,bike kemp“, během kterého se přihlášené dívky budou účastnit kurzů BMX a nebo ježdění na trekovém kole.

Typický podzimní outfit, autor: NikitaTypický podzimní outfit, autor: NikitaStylová kombinace od Nikity, autor: nikitaStylová kombinace od Nikity, autor: nikita

Letošní zimu značka spolupracuje se společností K2, s kterou společně navrhly kolekce pro snowboardový look. Originální design K2 VAVAVOOM Rocker Nikita, který je určen jak pro sjezdování tak pro snowboardové závody vznikl díky společnému úsilí profesionální snowboardistky Leanne Pelosi, ženského teamu K2 Alliance a Nikity. Modely překypují originalitou, nápaditostí a barevnými kreacemi v kombinaci s nepromokavými a vysoce kvalitními materiály.

Vše pro snowboard od nové zimní kolekce, autor: nikitaVše pro snowboard od nové zimní kolekce, autor: nikita

Článek Nikita – originální skateové oblečení pro každého byl publikován 28. listopadu 2011 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...