Stylové trendy zimní čepice

Tagy:  stylové čepice, ušanky, čepice s kožešinovou bambulí, baret, zimní plisované klobouky

Sponzorované odkazy:

Stylové trendy zimní čepice

Kam schovat zmrzlé uši? Kam jinam než pod čepici, ale ne jen tak ledajakou, určitě stylovou a hlavně ladící se zbytkem outfitu.

Pletený baret

BaretBaret

Na výběr máte pestrou nabídku čepic mnoha barev a stylů, od bavlněných po pletené, s bambulí nebo bez ní, s kšiltem nebo ušima. Nabídka je opravdu velká, tak proč mnohé z nás čepici nenosí? Kámen úrazu je účes, bojíme se spláclého účesy a zplihlých vlasů. To vám však nehrozí v pleteném baretu, který je měkký a pohodlný. Čepice je v horní a zadní části lehce zdvihnutá, proto vám účes příliš neponičí. Navíc se v jejím spojení dají dělat rozmanité účesy, záleží také, kde jí na hlavně umístíte nebo jestli do ní schováte všechny vlasy.

Ušatá čepice

UšankaUšanka Kožešinové čepiceKožešinové čepice

Jestliže se vám líbí chlupaté beranice a do teď jste si žádnou nepořídily jen proto, že nevíte jak a s čím jí nosit, tak čtěte pozorně a zítra si jednu určitě půjdete koupit. Uši nechte spuštěné dolů, nikdy je nezavazujte nahoře. Vlasy vypadají lépe svázané. Chlupatou čepici můžete nosit k pletenině, norskému vzoru a chlupatým botám. Zapomeňte na chlupaté bundy, mohly byste vypadat jako medvěd, který se probudil ze zimního spánku, vyzkoušejte raději kabátek s vnitřním beránkem nebo parku.

Zimní klobouk

Zimní kloboukyZimní klobouky

S velkým plstěným kloboukem jsme se seznámily již v předešlé sezóně a nyní se s ním opět můžeme setkat mezi zimními doplňky. Díky materiálu, ze kterého je vyroben, se dá jednoduše kombinovat se zimními kabáty, proto se snažte vybrat barvu, která koresponduje s barvou vašeho kabátu nebo neutrální černou. Velký klobouk není jen designový doplňkem, ale i velký pomocník, který chrání vlasy před zimní nepřízní, mrazem a sněhem. Protože je klobouk vysoce elegantní, kombinujte ho jen s elegantními oděvy a doplňky.

Čepice s kožešinovou bambulí

Barevné čepice s kožešinovou bambulíBarevné čepice s kožešinovou bambulí Čepice s kožešinovou bambulíČepice s kožešinovou bambulí

Zajímavým a velmi oblíbeným letošním trendem je čepice s kožešinovou bambulí, většinou z lišky. Nejlépe vypadá barevná čepice (například sytě růžová) doplněná velkou kožešinovou bambulí (s šedým nebo hnědým melírem). Čepice se hodí k péřovým bundám nebo k bundám a parkám s kožešinovým límcem nebo lemem kapuce. Čepici také vhodně doplňují menší kožešinové doplňky – kabelka, boty nebo rukavice – stačí pouze jeden kožešinový doplněk.

Článek Stylové trendy zimní čepice byl publikován 9. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...