Výprodej dámských zimních bund

Tagy:  slevy, výprodej, zimní bundy, lesklé bundy, Terranova, Mango, Tally weijl, Zara, Reporter

Sponzorované odkazy:

Výprodej dámských zimních bund

Přestože zima ještě ani pořádně nevypukla a snad už ani nezačne, měly bychom doplnit své skříně o nové zimní bundy, které se budou hodit na příští rok nebo na hory, kde jsou přikryti pod silnou bílou sněhovou peřinou.

Výprodej zimních bund je v plném proudu, proto si nenechte ujít šanci pořídit si nějaký ten hřejivý trendy kousek. Všechny obchody jsou vyzdobeny číselnými cedulemi, které lákají k návštěvě. Mnoho bund se dá právě teď koupit s 30-ti nebo až 50-ti procentní slevou a to už stojí za to. Bundy nemají žádný kaz, jsou stylové a precizně propracované. Cena musela jít dolů, aby se rychle prodali a uvolnily místo letní kolekci. Prohlédněte si nabídku veselých, mladistvých a svěžích dámských zimních bund od světových a renomovaných značek.

Reporter

Ve značkovém obchodě Reporter právě probíhá akce 2 + 1 zdarma, takže si můžete buď pořídit 3 zajímavé bundy, nebo se domluvit s kamarádkami a vyrazit na nákupy společně. Najdete zde zimní bundy trendy potisky a nechybí ani lesklé materiály nebo zajímavé detaily, například šikmý zip nebo otvory pro palce.

ReporterReporter

Terranova

Terranova nabízí zimní bundy dle posledních trendů za neskutečné ceny. Lesklé bundy zde můžete sehnat za necelých 400 Kč nebo leteckou bundu za neuvěřitelných 499 Kč.

Terranova 399 Kč po slevěTerranova 399 Kč po slevěTerranova 699 Kč po slevěTerranova 699 Kč po slevě
Terranova 499 Kč po slevěTerranova 499 Kč po slevěTerranova -.letecká bunda 499 Kč po slevěTerranova -.letecká bunda 499 Kč po slevě

Tally weijl

Elegantní a sexy, tak jak to umí Tally weijl, jsou zimní bundy v cukrových barvách. Za pozornost stojí péřové bundy s proševy, variabilním límcem a páskem zvýrazňující pas.

Tally weijlTally weijl

Mango

Mango kolekce zimních bund na hory i do města.

MangoMango
Mango 1399 Kč po slevěMango 1399 Kč po slevěMango 1599 Kč po slevěMango 1599 Kč po slevě
Mango 1679 Kč po slevěMango 1679 Kč po slevěMango 2099 Kč po slevěMango 2099 Kč po slevě

Zara

Zara zimní bundy lesklé nebo matné, s kožíškem nebo bez něj, ale všechny glamour a stylové.

Zara 800 Kč po slevěZara 800 Kč po slevěZara 1500 Kč po slevěZara 1500 Kč po slevě Zara 2500 Kč po slevěZara 2500 Kč po slevěZara 3000 Kč po slevěZara 3000 Kč po slevě

Přemýšlíte jakou barvu? Bundy se nosí v rozmanitých stylech i barvách. Můžete zvolit klasickou černou nebo bílou anebo se trochu odvázat a sáhnout po červené, želené, modré nebo růžové. Trendem, přeneseným z minulého roku, jsou lesklé bundy, které svým leskem nahrazují zářivé barvy a zaujmou na první pohled.

Pokud se Vám nechce do obchodů, můžete z pohodlí domova navštívit některý z e-shopů, protože výprodej zimních bund se netýká jen kamenných obchodů, ale i internetu. Musíte však dobře odhadnout svoji velikost a mít výbornou představivost, abyste si vybavily, jak vám bude bunda slušet.

Článek Výprodej dámských zimních bund byl publikován 11. ledna 2012 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...