Stojan na náušnice – originální doplněk do každé ložnice

Tagy:  Stojan na náušnice, moderní, jednoduchý, plast, kov, tématický, dřevěný, monstrózní

Sponzorované odkazy:

Stojan na náušnice – originální doplněk do každé ložnice

Pokud patříte k ženám, co si potrpí na módu a doplňky všeho druhu, tak jistě vlastníte nesčetné množství šperků a to především náušnic. Ať již kupujete pouze bižuterii a nebo zlato či drahé kameny, žádný, byť sebemenší šperk by neměl jen tak ležet na polici či skříňce. Nejenom, že pak slouží jako ideální lapač prachu, avšak snadno podléhá zkáze. Pořiďte se raději elegantní či extravagantní stojan na náušnice, který vám nabízí přehledné uspořádání, ze kterého si vyberete ideální pár, který se hodí k vašemu momentálnímu outfitu.

Originální

Velice originálním je stojan na náušnice ve tvaru stromu či křoví. Jednoduchá, avšak netypická konstrukce je z papíru a pojme až 50 párů nejrůznějších náušnic. Tento doplněk se hodí jak do dřevěného interiéru, tak do vysoce moderního příbytku, záleží pouze na vás, kam svůj nový předmět usadíte.

Originální stojan na šperky, autor: dekorforumOriginální stojan na šperky, autor: dekorforum

Dřevěný

Dřevěný stojan na náušnice je typickým doplňkem nočního či kosmetického stolku, avšak tento dřevěný stojan je originální svým tvarem stromu. Jeho kmen je mahagonově hnědý a listy jsou z neupraveného dubového dřeva. Na stojan navěsíte spoustu párů náušnic, ale také ostatní šperky.

Dřevěný stojan na náušnice, autor: dekorforumDřevěný stojan na náušnice, autor: dekorforum

Monstrózní

Vlastníte-li nekonečně párů náušnic, pořiďte si tento čtyřkřídlí stojan na náušnice z průhledného plastu, který působí nejenom moderně, ale také velice prakticky. Na stojan se vejde až sto párů nejrůznějších tvarů a barev. Veškeré šperky jsou tak na přehledném místě, ze kterého si vyberete během pár vteřin.

Plastový stojan na náušnice, autor: envyrosePlastový stojan na náušnice, autor: envyrose

Tématický

Skvělou dekorací do ložnice či dětského pokoje je stojan na náušnice ve tvaru struhadla. Tento stojan obsahuje kovové nohy, na kterých se barevné struhadlo skvěle vyjímá. Jistě si umíte představit, jak na tomto stojanu budou veškeré náušnice umístěny.

Tématický stojan ve tvaru struhadla, autor: pekymooseTématický stojan ve tvaru struhadla, autor: pekymoose

Článek Stojan na náušnice – originální doplněk do každé ložnice byl publikován 15. března 2012 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (6).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...