Bepon - punčochy do nepohody

Tagy:  Punčochy, punčochové ponožky, silonky, leginy

Bepon - punčochy do nepohody

Bepon je módní značka, která je sice úspěšná, avšak v podvědomí lidí spíše neznámá. Důvodem pravděpodobně bude zaměření sortimentu společnosti, kterým jsou punčochy ponožky a produkty tohoto typu. Je celkem samozřejmé, že oděvní značky, nabízející klasické oblečení jsou populárnějším, avšak slovenská firma Bepon stojí také za zmínku, až právě proto, že se silonky všeho druhu, punčochy a leginy staly ústředním trendem.

Společnost Bepon vznikla roku 1990 a to ve slovenské Bratislavě. Až o tři roky později se ve městě původu otevřel první kamenný obchod s punčochovým sortimentem a je třeba zmínit, že zaznamenal značný ohlas místních dam a slečen. Přelom firma zaznamenala roku 1996, kdy se slavnostně spojila s italskou společností Golden Lady compady, spolu stvořili zcela novou kolekci punčoch, ponožek a silonek všeho druhu. Společnost je jednou z mála výroben dnešní doby, co se soustředí spíše na kvalitu, než na kvantitu. Rok co rok vyvíjí nové technologie, jenž posouvají svět punčoch na vyšší level a svým zákaznicím poskytuje nejenom skvělý vzhled, ale v první řadě pohodlí a exkluzivitu.

Bepon se soustředí na kvalitu, ne na kvantitu, autor: beponBepon se soustředí na kvalitu, ne na kvantitu, autor: bepon

V přehledných regálech obchodů najdete nejednom vystylované řady trendy punčoch, ale také speciální zdravotní kolekce, řady určené přímo na sporty a nebo zužovací prádlo, které ocení nejedna žena. Nakupování v prvotřídních obchodech Bepon není jenom o vkusu a utrácení peněz, místní prodavačky vám poskytnou zkušennou radu, firemní servis a reklamační řád, díky kterému nemusíte svou koupi dlouze zvažovat. Bepon je odborníkem v punčochovém a ponožkovém segmentu na slovo vzatým. Nenabízí pouze zboží, ale i poradenství a svoji odbornost, jenž vám usnadní výběr. Mnohaleté zkušenosti s prodejem punčochového a ponožkového sortimentu umožnily společnosti přijít na trh s produkty pod maloobchodní značkou Bepon. Tyto výrobky jsou zárukou použití kvalitních materiálů a technologií při jejich výrobě.

Punčochy značky Bepon pocházejí ze Slovenska, autor: beponPunčochy značky Bepon pocházejí ze Slovenska, autor: bepon

Článek Bepon - punčochy do nepohody byl publikován 5. dubna 2012 v 11.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...