Danea – obuv budoucnosti

Tagy:  obuv, boty, pohodlí, trendy, móda, nakupování, tenisky, kozačky, žabky, sandále, střevíčky, barvy

Sponzorované odkazy:

Danea – obuv budoucnosti

Téměř každá žena si potrpí na módu spojenou se závislostí na nakupování obuvi. Bot totiž není nikdy dost o čemž svědčí nejrůznější barevná provedení a motivy. Každá příslušnice něžného pohlaví ve svém botníku musí mít jednoduché tenisky do nepohody, žabky, balerínky, elegantní lodičky, sandálky, střevíčky na ples a kozačky. Avšak málo komu stačí od každého druhu obuvi pouze jeden pár. Pokud i vy patříte k milovnicím bot všeho druhu, zamiřte do nejbližší prodejny Danea, kde na vás čeká jarní a letní kolekce plná překvapení a trendy hitů.

Kozačky či žabky

Hitem letošní sezóny se staly letní kozačky, chcete-li být maximálně originální, pořiďte si alternativu sandálů s tvarem kozaček. V horkých dnech vám poskytne dostatek vzduchu a prostoru, jakmile bude chladněji, postará se o teplo. Nejlepší volbou je pravděpodobně klasická černá barva, která vynikne a zároveň se hodí naprosto ke všemu. Neholdujete-li tmavým odstínům, máte k dispozici také krémovou, hnědou a samozřejmě bílou.

Originální obuv pro letní dny, autor: daneaOriginální obuv pro letní dny, autor: danea

Letní kozačky

Letní kozačky jsou den co den daleko více v kurzu. Možná si říkáte, že slouží pouze jako módní výstřelek, ale k praktičnosti mají daleko. Jste na omylu, neboť v horkých dnech vám díly dirkám ochladí a naopak v době chladna, jakožto kozačky zahřejí. Můžete je tedy nosit prakticky kdykoliv. Pořiďte si zajímavý model v atraktivní červené barvě.

Letní kozačky ve vyzývavé červené barvě, autor: daneaLetní kozačky ve vyzývavé červené barvě, autor: danea

Tenisky

Samozřejmostí pro obchod jsou také klasické tenisky, které jsou potřeba velice často nejenom na výlet či procházku, ale také do města na nákupy či na oběd s kamarádkou. Kupte si jednoduché letní plátěné tenisky v bílé barvě, které doplňte kabelkou přes rameno v téže barevném provedení. Budete IN a přitom ležérní.

Letní tenisky bílé barvy, autor: daneaLetní tenisky bílé barvy, autor: danea

Podpatky

Podpatky vždy byly, jsou a budou moderní záležitostí pro většinu žen. Potrpíte-li si na extra vysoké jehly, Danea má zboží právě pro vás na míru. Pořiďte si zajímavé kotníčkové botky z pravé kůže, díky nimž budete stále na vysoké noze.

Pořiďte si kotníčkové jehly, autor: daneaPořiďte si kotníčkové jehly, autor: danea

Článek Danea – obuv budoucnosti byl publikován 4. června 2012 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...