Bobbi Brown ví, co ženám sluší!

Tagy:  Bobbi Brown, líčidla, make-up, značka, bb krém, řasenka, lesk na rty, rtěnka, balzám

Sponzorované odkazy:

Bobbi Brown ví, co ženám sluší!

Doby kdy existovaly dva druhy řasenek, jeden odstín make-upu a pár balzámů na rty jsou dávno pryč, dnes na nás v obchodních domech čekají parfumerie, drogerie či specializované značkové obchody, doslova k prasknutí naplněné nespočtem vymožeností pro krásnější zevnějšek. Jakmile se do jednoho z těchto obchodů podíváte, octnete se rázem jako Alenka v říši divů a pokud nejdete na jistotu, jen těžko si během pár minut vyberete. A že lze za kosmetiku utratit podstatně vyšší sumy, než za zbrusu novou garderobu, o tom ví své nejedna moderní žena. Zkrátka a dobře, s dokonalou pletí, Dlouhými řasami a plnými rty se nenarodí každý a na co byla příroda krátká, tam pomůže kosmetika. Ovšem není kosmetika jako kosmetika a stejně tak, jako si můžete pořídit obyčejné baleríny za pár korun, jež se po sezóně rozsypou v prach, špatná investice do pudru či podkladové báze dovede nadělat více paseky, než-li užitku. Pokud jste kosmetický analfabet a o kvalitě produktů příliš nevíte, vsaďte na osvědčenou a ženami po celé planetě milovanou, Bobbi Brown, jež doopravdy ví, co ženám sluší a prospívá.

Bobbi Brown je sázkou na kvalitu, autor: nordstromBobbi Brown je sázkou na kvalitu, autor: nordstrom

Hlavním motem značky a především její stejnojmenné zakladatelky je podtržení přirozené krásy, které sem tam neuškodí nějaká ta barvička. Kolekce tak nabízejí přehršel produktů všech možných barev a struktur, proto si vybere opravdu každý.

Podkladový make-up vysoké kvality, autor: saksfifthavenuePodkladový make-up vysoké kvality, autor: saksfifthavenue

Při koupi kosmetiky je vždy na prvním místě podklad, nebo-li podkladová báze a samozřejmě make-up. Spousta žen má k těmto výrobkům odpor, neboť se setkaly s negativní zkušeností v podobě nekvalitního přípravku, který špatně kryl, dělal efekt masky, nevydržel ani pár hodin, pleť zmastil či dokonce nehezky ucpal póry, jež následně vedly ke vzniku akné. Ani jednoho z těchto příznaků se u značky Bobbi Brown obávat nemusíte. Všechny výrobky jsou klinicky testovány a navrženy tak, aby pleti nejenom neškodily, ale naopak působily blahodárně, protizánětlivě a výživně. Vyzkoušejte například populární BB cream v několika atraktivních odstínech, který pleti dodá jas, svěžest a sjednotí tóny. Následné nanesení minerálního make-upu pak bude jakousi třešničkou na dortu k cestě za dokonalým vzhledem.

Řasenka pro nekonečně dlouhé řasy, autor: saksfifthavenueŘasenka pro nekonečně dlouhé řasy, autor: saksfifthavenue

Zapomenout zmínit nesmíme ani kolekce očních stínů, tužek na oči, řasenek a to i šetrně voděodolných, rtěnek, lesků na rty, balzámů a mnoho dalšího. Kromě klasických odstínů se teď na jaře setkáte i s pestrou paletou pastelových barev, které pleti propůjčí mladiství vzhled a podtrhnou něžnou ženskost.

Vsaďte na jarní pastelové barvy, autor: nordstromVsaďte na jarní pastelové barvy, autor: nordstrom

Článek Bobbi Brown ví, co ženám sluší! byl publikován 10. května 2013 v 12.00 v rubrice Doplňky a Značky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...