6 nejlepších beauty produktů pro leden

Tagy:  dekorativní kosmetika, leden, novinky, zima, líčení, make up, nakupování, kvalita

Sponzorované odkazy:

6 nejlepších beauty produktů pro leden

Móda zdaleka není jenom o oblečení, obuvi, kabelkách a špercích, ale o celkovém looku. Pokud na sebe navlečete všechny značkové modely a přesto budete vypadat neupraveně, těžko vás někdo může považovat za sexy osobu, která módnímu průmyslu rozumí a umí se v něm pohybovat. To ovšem neznamená, že sáhnete po veškerých dostupných šminkách a budete si denně kulmovat vlasy. V kurzu je letošní zimu přirozenost, proto se nechte inspirovat lednovými úlovky s nejnovějších kolekcí a buďte jednoduše své.

Téměř nepatrná líčka

Tvářenka by se rozhodně měla objevovat v toaletním stolku každé ženy, neboť s konturami obličeje a celkovým výrazem dokáže opravdové zázraky. Nicméně pro tentokrát zapomeňte na výrazné barvy a sáhněte po něčem, co vám vytvoří přirozený vzhled a co je naprosto ideální do chladného zimního počasí. Tento objev od značky Rouge Bunny skvěle sjednocuje pleť a dodává ji jemnou svěžest. Tvářenku pořídíte na e-shopu BEAUTYBAR za 1 440 korun.

Autor: BEAUTYBARAutor: BEAUTYBAR

Smyslná vůně pro každou ženu

Zatímco v letních měsících jsou IN květinové a lehké ovocné vůně, v zimě sázejte spíše na kořeněné a těžší parfémy, které se do studeného počasí více hodí. Pokud stále hledáte vhodný parfém, vyberte si populární Chloe, která sedne mladším slečnám i zralejším ženám. Pořídit ji můžete v parfumeriích SEPHORA od 1 699 korun.

Autor: SEPHORAAutor: SEPHORA

Lehká vzpomínka na léto

Také vám chybí slunečné a především teplé letní počasí, kdy jste se nemuseli balit do kabátů, šál a nosit spíše tmavé barvy? Pak na letní večery zavzpomínejte a pořiďte si tento romantický lak na nehty v příjemném růžovém odstínu, který dokonale ladí se šedou barvou či s ostatními zemitými tóny, které jsou pro zimu charakteristické. Lak pořídíte na e-shopu SELFRIDGES za 199 korun.

Autor: SELFRIDGESAutor: SELFRIDGES

Výrazný pohled před den i v noci

Přirozené odstíny letí především v líčení očí, kdy fialové, oranžové či růžové odstíny vystřídala hnědá, béžová, okrová nebo šedá. pořiďte si tuto praktickou paletku stínů, kdy přes den využijete jemnější barvy a na noc můžete přidat trochu toho kouřového líčení. Paletka očních stínů od Bourjois vás na e-shopu THEHUT vyjde na 299 korun.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Lehký nádech opálení

Zima ještě zdaleka není u konce, ale vás se již jistě stýská po slunečních paprscích a především opálení, které je pro červenec a srpen tolik typické. Naštěstí nemusíte příliš zoufat, neboť existuje velmi přirozený tónovací krém, jež vám během několika hodin vykouzlí přirozený nádech a vy se budete cítit zase o něco blíže prázdninám. Krém od Lancome koupíte na e-shopu BERGDORFGOODMAN za 1 010 korun.

Autor: BERGDORFGOODMANAutor: BERGDORFGOODMAN

Kouzlo na malé nedokonalosti

V zimě pleť trpí nedostatkem vláhy a bývá často velmi vysušená. Střídání studeného venkovního počasí a suchého tepla v místnostech, pokožce jednoduše nesvědčí, a tak není divu, že trpí nedokonalostmi. Na ty však můžete použít tento zázračný krycí korektor od značky Menaji, který zakryje pupínky, pigmentové skvrny a dokonce drobné vrásky. Váš může být již za 490 korun, a to na e-shopu THEHUT.

Autor: THEHUTAutor: THEHUT

Článek 6 nejlepších beauty produktů pro leden byl publikován 21. ledna 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...