Nejlepší březnové kosmetické novinky

Tagy:  kosmetické novinky, móda, nakupování, líčení, make up

Sponzorované odkazy:

Nejlepší březnové kosmetické novinky

Líčení se tak nějak přirozeně stalo součástí našeho života a většina žen si bez něho nedokáže představit svůj běžný den. Používání líčidel rozhodně neznamená, že ze sebe ženy udělají jiného člověka, ba naopak mohou díky vhodně zvolené kosmetice podtrhnout svoji krásu nebo zamaskovat drobné nedostatky, které na atraktivitě spíše ubírají. Pakliže vám tato oblast módy není vzdálená, nechte se opět inspirovat březnovými novinkami a doplňte svůj kosmetický kufříček o aktuální líčidla, která jsou v kurzu.

Revoluční fixy na oči

Výraznější oči vám vždy pomůže vykouzlit vhodně zvolená řasenka, ale také oční stíny nebo praktické linky, na které spousta žen po celém světě, nedá dopustit. Na trhu existuje řada druhů, jsou jimi gelové oční linky, klasické tuhé, ve formě fixu a podobně. Pakliže chcete své klasické líčení změnit a být trochu více nápadné, obstarejte si tuto revoluční novinku od SMASHBOX, která vaše oči vybarví a podtrhne jejich sex-appeal. Barevné fixy na oči seženete na stejnojmenném e-shopu od 610 korun za kus.

Autor: SMASHBOXAutor: SMASHBOX

Líčení tón v tónu

Chcete, aby bylo vaše líčení vždy dokonale sjednocené? Pak byste měli vybírat obdobné barvy tvářenky nebo bronzeru, očních stínů i rtěnky. Sladit make up nemusí být vždy zcela jednoduché a pokud i vám tato činnost činí problém, pořiďte si novinku od značky Charlotte Tibury, která přichází na trh s multifunkčním líčidlem 3 v 1. Jediná tuba vám dokonale zabarví líčka, oči a také smyslné rty. Produkt pořídíte na e-shopu NORDSTROM za 1 185 korun, a to hned v několika barevných odstínech.

Autor: NORDSTROMAutor: NORDSTROM

Nehty v tónech pastelek

Během svého zkrášlování samozřejmě nemůžete zapomínat ani na úpravu nehtů, neboť ruce jsou vaší vizitkou, a to vždy a všude. Pakliže si potrpíte na nejrůznější barvičky a klasická francouzská manikúra je vám spíše cizí, obstarejte si na e-shopu FASHION.EBAY sadu pastelových laků na nehty, které budou hitem letošního jara. Pastelové barvy letos opět bodují, proto se jim v žádném případě nebraňte. Čtyřdílnou sadu laků pořídíte za 565 korun.

Autor: FASHION.EBAYAutor: FASHION.EBAY

Barva, co vydrží hodiny

Každá žena by ve své kosmetické výbavě měla mít alespoň jednu opravu kvalitní rtěnku, na kterou může být právem hrdá. Pakliže jste si takový produkt doposud nepořídili, nastal čas na radikální změnu. Podívejte se například na novinka ze světa značky Lancome, která je na trhu s kosmetikou naprostou jedničkou. Tato rtěnka má efektivní matný vzhled, rty hydratuje a navíc vydrží netknutá dlouhé hodiny. Produkt můžete koupit na e-shopu LANCOME-USA nebo v prodejnách SEPHORA od 570 korun.

Autor: LANCOME-USAAutor: LANCOME-USA

Kosmetika za pár korun

Existují kosmetické zázraky, které jsou jasným důkazem toho, že ne každý kousek musí být nutně drahý. Například značka NEWLOOK se specializuje na levnější produkty, které si může dovolit opravdu každý, včetně teenagerů a studentů a přitom se zaručuje jistou kvalitou. Nová kolekce smyslných lesků na rty, které nelepí a jemně hydratují, stojí nyní 38 korun za kus.

Autor: NEWLOOKAutor: NEWLOOK

Článek Nejlepší březnové kosmetické novinky byl publikován 14. března 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...