Svátek matek aneb co věnovat své drahé mamince?

Tagy:  svátek matek, matka, láska, radost, nákupy, dárky, doplňky, drobnost

Sponzorované odkazy:

Svátek matek aneb co věnovat své drahé mamince?

Jako každý rok, i letos se nezadržitelně blíží svátek matek, který se koná 10. května. Možná vám tyto svátky, jako je den dětí, otců a podobně, připadají nedůležité a vymyšlené a možná je ani neslavíte, nicméně zkuste se alespoň na chvíli zamyslet, zda by slavení takového svátku onu osobu potěšilo. Máte-li rádi svoji maminku, jistě si na ni v květnu vzpomeňte a uvidíte, že ji svým smýšlením a drobným dárečkem vhrknete slzy do očí. A co vlastně mamince pořídit? Pokud nevíte, načerpejte inspiraci z následujících tipů, které udělají radost naprosto všem maminkám, všech věkových kategorií.

Každá žena, bez výjimky, naprosto zbožňuje parfémy a pokud o sebe alespoň trochu pečuje, pak ví, že se bez vůně rozhodně neobejde. Některé ženy si za roky zkoušení nejrůznějších parfémů oblíbily jeden, na který nedají dopustit, jiné jsou stále v oné fázi zkoušení a testování. Ať už vaše maminka bezvýhradně miluje Channel nebo se nechá pokaždé okouzlit něčím jiným, pořiďte ji vůni, která potěší. Co říkáte například na novinku od Oscara de la Renty?

Autor: OSCARDELARENTA.COMAutor: OSCARDELARENTA.COM

Spousta žen velmi ráda čte. Četba je totiž jakýsi plánovaný únik z reality, který může být velmi příjemný a obzvláště pak v případě, jste-li stále ve stresu, shonu a máte spoustu práce a povinností s domácností. Je-li vaše maminka knihomolem, který však na čtení nemá příliš času, pořiďte ji nějaký nový odpočinkový román nebo poutavou detektivku, která ji odreaguje a pomůže s odpočinkem. Knihy nakupujte například na e-shopu ZINCDOOR.COM.

Autor: ZINCDOOR.COMAutor: ZINCDOOR.COM

Ne všechny maminky jsou v důchodovém věku, některé jsou dokonce tolik aktivní, že zapomínají na důležité věc a také na schůzky. Pořiďte ji proto praktický dárek, díky kterému bude mít život více uspořádaný a věci stále na svém místě. Skvělou volbou je proto diář, a to jak v papírové, tak v elektronické podobě nebo třeba praktický linkovaný zápisník, do kterého si může, dle libosti, zapisovat vše od připomínek až po recepty. Tento zápisník můžete koupit na e-shopu NORDSTROM.COM, a to již za skvělých 63 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Během dne by si měl každý člověk, nejenom vaše maminka, udělat pár minut sám pro sebe a na chvíli si odpočinout. Nejlépe se relaxuje na nějakém klidném místě, kde můžete popíjet svoji oblíbenou kávu nebo zelený čaj. Udělejte z tohoto malého odpočinku denní rituál a pořiďte mamince hrníček, který ji vždy připomene, že nastal čas na odpočinek. Tento porcelánový hrníček koupíte na e-shopu WAYFAIR.COM za 1 200 korun.

Autor: WAYFAIR.COMAutor: WAYFAIR.COM

Ženy si také velmi potrpí na drobnosti v bytě, kterým muži nikdy nerozumí. Jedná se zpravidla o svíčky, vonné tyčinky nebo aroma lampy, které příjemně provoní místnost a vás pohladí na těle i na duši. Obstarejte mamince sadu vonných svíček s milým a romantickým nápisem, který ji snadno připomene, jak moc ji máte rádi. Tuto svíčku pořídíte na e-shopu NORDSTROM.COM za 185 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Článek Svátek matek aneb co věnovat své drahé mamince? byl publikován 2. května 2015 v 15.00 v rubrice Doplňky a Nákupy. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...