Šortkové overaly musíte mít!

Tagy:  móda, nakupování, léto, podzim, dámská móda, oblečení, ženy, trendy

Sponzorované odkazy:

Šortkové overaly musíte mít!

Léto ještě zdaleka není u konce a pokud si chcete ještě užít poslední horké dny v plné parádě a nebo si pořídit několik typicky letních kousků, které budou příští rok stejně tak trendy jako letos, avšak jejich ceny rapidně vzrostou, vydejte se na nákupy pro trendy šortkové overaly. Tento kousek se stal neuvěřitelným hitem letošní sezóny a jistě svoji slávu za rok zase zopakuje. Šortkové overaly jsou nejenom stylové a sexy, ale také velmi komfortní a variabilní. Džínové varianty užijete na ven nebo jen tak do města, dlouhé zase do zaměstnání a krátké přiléhavé na jakoukoliv party, a to nejenom v horkých letních měsících. Doposud jste si žádný overal nepořídili? Pak nastal ten správný okamžik na změnu.

Džíny trochu jinak

Jistě každá žena vlastní džíny a také džínové šortky. Tyto dva kousky jsou zkrátka jakési must have, bez kterých prostě nelze fungovat. Co byste ale řekli na model, který se pohodlně nosí a navíc díky němu nebudete muset stále přemýšlet, jaký svršek si oblečete? Místo jednoduchých džínových šortek, které už jsou beztak okoukané, si pořiďte netradiční džínový overal, který z vás udělá přitažlivou bohyni a navíc se budete cítit neuvěřitelně skvěle. Tento kousek můžete zakoupit na e-shopu VILA.COM již za skvělých 899 korun.

Autor: VILA.COMAutor: VILA.COM

Chystáte se do práce?

Overalů existuje již neuvěřitelné množství a opravdu snad neexistuje příležitost, kam byste si ho nemohli obléknout. Samozřejmě, zvolit džínový overal do zaměstnání je pravděpodobně nevhodné, obzvláště v případě, pracujete-li v kanceláři nebo někde, kde si nemůžete džínovinu dovolit nosit. Pro takové případy je zde krásná saténová kolekce značky ROSEWE, která pracuje nejenom s tímto jemným materiálem, ale také se sexy krajkou, která látku dokonale doplňuje, Tento ženský overal koupíte na e-shopu ROSEWE.COM za pouhých 470 korun.

Autor: ROSEWE.COMAutor: ROSEWE.COM

Když je stále horko…

Opět bojujete s neuvěřitelným horkem a nevíte, co si vzít na sebe? Dlouhé kalhoty jsou teplé, o džínách ani nemluvě a na šaty nemáte náladu? Pak je ideální volbou samozřejmě opět trendy overal, ve kterém se budete cítit více než příjemně. Vedle sportovnější džínové varianty a velmi elegantního saténu je zde například novinka značky MODA OPERANDI, která pracuje jak s průhlednými a vzdušnými materiály, tak s podzimními barvami. Model je tak vhodný jak na léto, tak pro nadcházející podzim. Cena overalu je na e-shopu MODAOPERANDI.COM 3 422 korun.

Autor: MODAOPERANDI.COMAutor: MODAOPERANDI.COM

Party time!

A zapomenout samozřejmě nesmíme ani na party, na kterou by se, čas od času, měla vydat naprosto každá žena. Večírky jsou příjemnými společenskými událostmi, které spojují lidi a navíc vám dodají spoustu sebevědomí. Nevíte, co si na pozdně letní party obléknout? Skvělou volbou je černý overal s koženkovými kalhotami, který opticky prodlouží štíhlé nohy a propůjčí vám svůdný vzhled. Tento overal koupíte na e-shopu PINKQUEEN.COM za 765 korun.

Autor: PINKQUEEN.COMAutor: PINKQUEEN.COM

Článek Šortkové overaly musíte mít! byl publikován 6. září 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...