5 kosmetických novinek, které jsou hitem jara

Tagy:  móda, nakupování, eshop, ženy, trendy, jaro, léto

Sponzorované odkazy:

5 kosmetických novinek, které jsou hitem jara

Kosmetické produkty jsou v dnešní době plné moderních vymožeností a inovací naprostou nutností, díky které mohou být ženy krásnější a muži mužnější. Správně zvolená kosmetika efektivně zatočí s nedokonalostmi, které matka příroda včas nepodchytila a lidé tak mohou být o poznání šťastnější a sebevědomější. Kosmetika se dělí především na pleťovou, tělovou a dekorativní, přičemž první dvě zbavují nedokonalostí a poslední je maskuje nebo obličeji dodává hezčí tvary a rysy. Podívejte se na 5 TOP produktů jara, bez kterých už nebudete chtít být.

Značka Nars je klasikou, kterou zná a pravděpodobně používá snad každá žena, která se v kosmetických produktech alespoň trochu vyzná. Nars je skvělou značkou pečující o každý tip pleti a jednoznačně napomáhá k její lepší kvalitě a zdravějšímu vzhledu. Důkazem jsou například tyto trendy nové rtěnky z jarní kolekce, které se snadno nanáší a díky tekuté formě rtům propůjčí objem a dlouhotrvající barvu. Cena rtěnky je na e-shopu BARNEYS.COM 625 korun.

Autor: BARNEYS.COMAutor: BARNEYS.COM

Ve světě luxusní módy se objevuje mnoho značek se zvučným jménem a jednou z nich je i Burberry, která přináší chladnou a elegantní londýnskou módu i do pražských ulic. Značka je symbolem nejenom elegance, ale také vysoké kvality, díky které si především kabelky Burberry oblíbily ženy na celém světě. Aby toho nebylo málo, značka přichází také s řadou kosmetiky, která se stejně tak jako oblečení a doplňky může pochlubit vysokou jakostí a používáním kvalitních materiálů a surovin. Podívejte se například na tuto jemnou tvářenku, která líčkům dodá přirozený vzhled. Cena tvářenky je na e-shopu NET-A-PORTER.COM 1 199 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Léto je prakticky za rohem a spolu s ním také touha po krásném opálení a svěží pokožce, která vypadá jako sluncem políbená. Ovšem pokud se momentálně nedostanete k moři a na solárium chodit nechcete, protože je opravdu velmi nezdravé, jak opálené pokožky snadno a rychle docílit? Odpovědí je tento unikátní zbrusu nový bronzer značky Vita Liberata, který je ozvláštněn malými mikročásticemi, které odrážejí světlo a zároveň tvoří jemný vzhled bez nepříjemné masky. Cena pudru je na e-shopu NORDSTROM.COM 1 325 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Nehty jdou vizitkou každé ženy, proto by měly být vždy krásně upravené a pěstěné. Pokud nechodíte pravidelně na manikúru nebo nemáte nehty gelové, musíte se o ně starat o něco více a čas od času je také ozdobit trendy lakem na nehty. Letošním hitem jsou opět pastelové barvy, které by se měly vyskytovat jak v šatníku, tak na vašem kosmetickém stolku. Obstarejte si tento jednoduchý lak na nehty v barvě lila a budete za hvězdu. Cena laku je na e-shopu THEHUT.COM 315 korun.

Autor: THEHUT.COMAutor: THEHUT.COM

Článek 5 kosmetických novinek, které jsou hitem jara byl publikován 25. května 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...