Burberry, to nejsou jen doplňky a oblečení

Tagy:  Burberry, dekorativní kosmetika, líčení, make up, pokožka, pleť

Sponzorované odkazy:

Burberry, to nejsou jen doplňky a oblečení

Exkluzivní značku Burberry jistě znáte, a to obzvláště v případě, kdy se o módu opravdu zajímáte a je vaší každodenní radostí. Luxusní kousky značky Burberry se proslavily především díky svým typickým přírodním barvám, kvalitním materiálům a nezaměnitelnému logu, které je symbolem přepychu. Značka ovšem disponuje také s kosmetickými produkty, které mohou hravě konkurovat kosmetickým společnostem, jež jsou po celém světě tolik populární. Chtěli byste svoji sbírku kosmetiky a líčidel doplnit o kousky Burberry? Pak se podívejte na novinky, které jsou trefou do černého a jež si okamžitě zamilujete a budete jim věrni do konce života.

Nezaměnitelná vůně

Burberry dělá vše naplno a jakmile se do něčeho pustí, jedná se vždy o nezapomenutelný kousek. A přesně taková je i exkluzivní a jedineční vůně značky Burberry s ikonický názvem My Burberry. Ta se vám svým výrazným podtónem zaryje hluboko do mysli a již nikdy nebudete chtít jiný parfém. Hledáte podzimní vůni, která podtrhne vaši ženskost a bude vás zdobit po celý den? Pak si na e-shopu NORDSTROM.COM pořiďte tuto vůni My Burberry, a to již za 1 999 korun.

Autor: NORDSTROM.COMAutor: NORDSTROM.COM

Nehty jako ze salonu

Upravené ruce jsou devizou každé ženy a neexistuje, abyste vyrazila mezi lidi s neupravenými nehty. Pokud vás již nebaví klasická francouzská manikúra nebo bezbarvý lak, zaměřte se na hit letošního podzimu, kterým jsou kamínky a tmavé třpytky, které v rozumné míře působí velmi exkluzivně. Novinka v podobě gelového laku značky Burberry vám zaručí dlouhotrvající lesk a nehty budou po celý týden vypadat jako ze salonu. Cena laku je na e.shopu NET-A-PORTER.COM 465 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Pleť bez chybičky

Každá žena si dozajista přeje mít krásnou a bezchybnou pleť bez jediného pupínku, vrásky nebo červené žilky a kruhů pod očima. K tomu vám dokonale pomůže vhodná životospráva, ale také kosmetické produkty značky Burberry, které dovedou zázraky i s problematickou pletí. Pořiďte si tento exkluzivní a velmi kvalitní pudr, který lehce kryje, ale netvoří nepříjemnou masku, vydrží opravdu po celý den a pleti dodává přirozenou barvu a svěží, zdraví vzhled. Cena transparentního pudru značky Burberry je na e-shopu NET-A-PORTER.COM 1 405 korun.

Autor: NET-A-PORTER.COMAutor: NET-A-PORTER.COM

Rty k zulíbání

Jemné a svěží rty jsou základem krásy každé ženy, a to i té přirozené. Abyste byla neodolatelná, nemusíte denně nosit rudou rtěnku, ale bohatě vám postačí jemný lesk na rty s hydratací a třpytkami, který dokonale vyživí pokožku rtů a zanechá ji vláčnou po celý den. Ideální volbou je tento kousek od Burberry, jež seženete v několika barevných provedení. Cena lesku na rty je na e-shopu BURBERRY.COM 1 405 korun.

Autor: BURBERRY.COMAutor: BURBERRY.COM

Článek Burberry, to nejsou jen doplňky a oblečení byl publikován 7. října 2016 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...