Novinky ze světa kosmetiky - těchto pár kousků vás dostane

Tagy:  dekorativní kosmetika, ženy, líčení, make up, leden, zima, péče o pleť

Sponzorované odkazy:

Novinky ze světa kosmetiky - těchto pár kousků vás dostane

Kosmetika je alfou a omegou výbavy každé ženy. Ať už používáte pouze základní kousky jako je denní a noční krém anebo si potrpíte na nejnovější séra, oční stíny a bez rtěnky byste se nevypravili ani vynést odpadky, pak vás tyto lednové novinky naprosto dostanou. Co takhle pořídit si zbrusu nový parfém anebo začít konečně s nahým líčením?

Toužíte po nekonečně dlouhých řasách, díky nimž budete mít neodolatelný pohled jako laň? Pak vám ve vašem kosmetickém kufříku nemůže chybět unikátní a revoluční řasenka značky Ilia. Její kartáček dokonale pročeše řasy, dodá jim objem a nekonečnou délku. Vaše řasy již nikdy nebudou krátké, neforemné a oči nevýrazné. Řasenku seženete na e-shopu REVOLVE.COM z senzačních 688 korun, a to v několika barevných variantách.

Autor: REVOLVE.COMAutor: REVOLVE.COM

Každá žena potřebuje mít kosmetickou výbavu neustále u sebe a aby se vám rtěnky, lesky na rty a pudr nepovalovaly jenom tak po kabelce, měli byste si pořídit stylovou kosmetickou taštičku. Co takhle obstarat si překrásnou a zároveň vtipnou variantu od LUISAVIAROMA.COM? Na e-shopu najdete hned několik kožených taštiček v mnoha barvách, a to již od skvělých 599 korun.

Autor: LUISAVIAROMA.COMAutor: LUISAVIAROMA.COM

Máte pocit, že vašemu obličeji chybí svěžest a jas a už se nemůžete dočkat jara, kdy vám sluneční paprsky budou opět líbat tvář? Pak si ještě chvíli počkejte a místo toho si zatím obstarejte tvářenku, díky níž budete mít líčka krásně růžolící. Skvělou variantou je například tato exkluzivní novinka od Bobbi Brown. Tvářenka ve třech odstínech obsahuje mikročástečky odrážející světlo. Díky nim bude vaše pokožka záivá po celý den a večer. Cena tvářenky je na e-shopu BARNEYS.COM příjemných 1 678 korun.

Autor: BARNEYS.COMAutor: BARNEYS.COM

Chybí vašemu pohledu vášeň, vaše řasy jsou krátké, nevýrazné a nebaví vás neustále testovat nové a nové řasenky? Pak si pořiďte tyto revoluční nalepovací řasy, které vypadají jako pravé. Nosit je můžete každý den nebo například pouze na party či na schůzku, kde chcete být jednoduše nezapomenutelné. Cena nalepovacích řas je na e-shopu SOPHIESCLOSET.COM 700 korun.

Autor: SOPHIESCLOSET.COMAutor: SOPHIESCLOSET.COM

Parfémů není nikdy dost a každá žena potřebuji unikátní vůni, která bude vystihovat její jemnost, něžnost, ženskou sílu a krásu. Pakliže stále sháníte kvalitní parfém, co vydrží na kůži a oblečení opravdu celý den, pak si pořiďte Miss Dior. Tato ženská vůně je opravdu trefou do černého. Cena parfému je na e-shopu NEIMANMARCUS.COM 3 180 korun.

Autor: NEIMANMARCUS.COMAutor: NEIMANMARCUS.COM

Článek Novinky ze světa kosmetiky - těchto pár kousků vás dostane byl publikován 11. ledna 2017 v 17.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...