Kůže 5x jinak nejenom na jaro

Tagy:  oblečení, dámské oblečení, móda, nakupování, model, trendy, eshop, e-shop, kožené oblečení

Sponzorované odkazy:

Kůže 5x jinak nejenom na jaro

Nesmrtelným módním trendem je kůže a takřka všechny modely z ni vyrobeny. Kožené oblečení, doplňky a také obuv jsou v kurzu po celý rok a nutno podotknout, že jsou nejenom stylové, ale také velmi praktické. Kožená obuv udrží vaše nohy stále suché a teplé, kabelka bude vypadat jako nová mnoho let a kožená bunda v žádném šatníku nesmí chybět. Podívejte se na 5 trendy kožených kousků, které si zamilujete na první pohled.

Většina žen v dnešní době nosí především kalhoty, což je ohromná škoda, neboť právě v sukních a šatech je ženská síla. Chybí ve vašem šatníku stylové sukně, které jsou netypické a nosit je můžete i ke sportovnějším kouskům? Pak si obstarejte tuto netradiční koženou sukni. Ta je pro jaro jako stvořená a sladit ji lze k teniskám, ale také k lodičkám a kozačkám. Koženou sukni seženete v prodejnách Topshop nebo Mango.

Autor. GENESIS129Autor. GENESIS129

Botiček nyní nikdy dost a každá žena, milující módu a nakupování se s tímto výrokem musí jednoznačně ztotožnit. Pokud přemýšlíte, jaké zajímavé boty si pořídit na jaro, pak se zaměřte na šněrovací kotníkové kousky v kožené variantě. Dokonalou variantou je kombinace otevřené špičky, vysokého podpatku a černé barvy. Boty seženete například na e-shopu zoot nebo anwear.

Autor: LARISSA-TAKAHASSIAutor: LARISSA-TAKAHASSI

Každá žena by měla vlastnit několik kvalitních kožených kabelek a nutno podotknout, že právě kožené kabelky jsou tou nejlepší módní investicí. Pokud sháníte luxusní a originální kabelku na jaro, pak se podívejte na nové kolekce značek Fendi, Trussardi jeans nebo Tosca Blu, kde si jistě vyberete.

Autor: PACULIAutor: PACULI

Přemýšlíte, jak svůj kožený šatník rozrůst o nové kousky a stále nevíte, co by jej osvěžilo a dodalo mu na netradičnosti? Pak se zaměřte například na kožené kalhoty, které jsou pro začátek jara jako stvořené. Kožené kalhoty ve výrazných barvách ale i klasické černé nebo hnědé jistě využijete, a to nejenom na jaře.

Autor: ANNE-MCLAYNEAutor: ANNE-MCLAYNE

Koženou bundu a klasické „křiváka“ má ve svém šatníku téměř každá žena, o tom není pochyb. Chtěli byste ale nosit letošní jaro něco trochu výraznějšího a netypického? Pak si obstarejte lesklou koženou bundu volnějšího střihu, která má styl a navíc je opravdu komfortní. Bundu seženete na e-shopu net-a-porter.com anebo na neimanmarcus.com, a to za super ceny.

Autor: PACULIAutor: PACULI

Článek Kůže 5x jinak nejenom na jaro byl publikován 17. března 2017 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...