Sluneční péče - která je ta nejlepší?

Tagy:  sluneční péče, sluneční kosmetika, opalování, pigment, krém, uv faktor, sluníčko

Sponzorované odkazy:

Sluneční péče - která je ta nejlepší?

V letních měsících je naprosto nezbytné se zásobit kvalitní péčí o pokožku celého těla a obličeje. Opalování k létu patří a jedná se o velmi příjemnou aktivitu, nicméně bez sluneční ochrany byste se na sluníčku vůbec nměli objevovat. A proč? Důvodů je hned několik. Jednak si můžete způsobit nepříjemné popáleniny, puchýře nebo nejrůznější kopřivky a alergické reakce, ale také pigmentové skvrny, kterých se jen tak snadno nezbavíte. A víte, jaká sluneční péče je ta nejlepší na trhu?

Bronzový nádech

Toužíte po dokonale bronzové pokožce, ale nevíte, jak byste ji zdravě a snadno dosáhli? Pak se svěřte do rukou jedné z nekvalitních kosmetických značek La Mer. Ta je naprostou jedničkou a co se sluneční péče o pleť týče, nabízí vám velmi kvalitní služby. Opalovací mléko s vysokým UV faktorem a jemným bronzovým zabarvením dodá příjemnou letní barvu i bledé pokožce a vaše tělo bude celý den chránit před ostrými slunečními paprsky. Opalovací krém seženete na e-shopu nordstrom.com za 2 122 korun.

Autor: nordstrom.comAutor: nordstrom.com

Péče pro celý den

Sluneční péče by vám měla zajistit celodenní ochranu pokožky a měla by předevší zamezit spáleninám v jakoukoliv denní dobu a také v problematických oblastech. Pokud máte sklon ke spálení a vaše pokožka je vždy spíše růžová a následně se začne olupovat, pak si obstarejte tuto revoluční novinku od Elizabeth Arden. Jemná sluneční péče na celé tělo vás dokonale ochrání i v případě, kdy budete ležet na vyhřáté pláži v Dubaji. Krém pořídíte na e-shopu lordandtaylor.com za 1 125 korun.

Autor: lordandtaylor.comAutor: lordandtaylor.com

Co pro citlivou pokožku?

Ti, co mají extra jemnou kůži a opravdu citlivou pleť po celém děle, vyžadují extra osobitou péči, která dovede naprosté zázraky. V takovém případě se vždy zaměřte na klinicky testovanou kosmetiku, která vyhovuje i extrémně jemné a citlivé pleti, jako je ta vaše. Skvělou volbou je sluneční kosmetika značky Clinique, která je klinicky testována a navíc dokonale drží po celý den. Je libo sprej nebo krém s vysokým UV faktorem? Přípravky zakoupíte na e-shopu neimanmarcus.com již od 599 korun.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Pryč s pigmentovými skvrnami

Trpíte během léta vždy na výskyt pigmentových skvrn a stále nevíte, jak byste se jich měli zbavit? Pak si obstarejte kvalitní péči, která se zaměřuje právě na pigmentaci. Kosmetika značky White girl refukuje pigmentové skvrny a vae pokožka tak bude krásně sjednocená po celý rok. Cena produktů je navíc velice příznivá. Tento přípravek na tělo i obličej seženete na e-shopu revolve.com již od skvělých 335 korun.

Autor: revolve.comAutor: revolve.com

Článek Sluneční péče - která je ta nejlepší? byl publikován 8. srpna 2017 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...