Bonusima – klub pro nákupní maniaky a maniačky

Tagy:  bonusima, chytré nakupování, značkové zboží

Bonusima – klub pro nákupní maniaky a maniačky

Online nákupní klub Bonusima, který v roce 2018 přinese do více než 100 zemí nejoblíbenější produkty a služby světových značek za bezkonkurenční ceny míří rovněž do Česka. K sehnání bude elektronika téměř za polovinu běžné ceny, značková kabelka za třetinu ceny nebo parfémy od známých návrhářů skoro zadarmo a milion dalších nabídek, o které se členové klubu mezi sebou skoro poperou.

Bonusima katalog

Chytrý nákupChytrý nákup

Katalog ve formě webové a mobilní aplikace bude obsahovat nejoblíbenější a nejprodávanější produkty a služby, žádné neprodané skladové zásoby obchodů a výrobců. Vzhledem k tomu, že se bude jednat o nabídku 12 000 světových značek od více než 60 000 prodejců z celého světa, bude katalog v 50 jazycích a 80 měnách a nebude chybět čeština a Česká koruna.

Přístup bude za symbolický poplatek 0,10 až 0,50 amerických centů na den a doprava zdarma, platba při dodání nebo možnost vrácení zboží je samozřejmostí. Všechny ceny nabízených produktů jsou včetně DPH a dodací lhůta jsou pouze 2–3 pracovní dny. Doručení objednávky je prostřednictvím UPS, DHL, TNT nebo České pošty.

Důkladné otestování

Blížící se nákupní horečkaBlížící se nákupní horečka

Star Bonusimy nás čeká na podzim 2018 a do té doby se musí vše pořádně otestovat, aby se zjistilo, zda připravované webová stránka nebo aplikace splní veškerá očekávání. Chcete se podílet na testování? Pak budete i odměnění. Prvních 1000 zájemců o testování z Česka dostane doživotní VIP členství za jednorázový poplatek 250 Kč a k tomu spoutu lákavých benefitů, například dárky, vzorky, extra slevy a testující dokonce obdrží i jeden Bonusima Coin (připravovaná krytoměna Bonusimy). Další výhodou je také finanční odměna při zjištění nedostatku stránky nebo za doporučení svým známým a přátelům.

Jak na to?

Jednoduchá registraceJednoduchá registrace

Nejprve se zaregistrujte na stránkách Bonusima.

Zvolte si své uživatelské jméno, heslo a vyplňte požadované údaje.

Následně obdržíte potvrzující e-mail s instrukcemi pro platbu.

Díky registraci získáte kromě extra slev a výhod také přednostní vyřízení žádostína zákaznické podpoře a můžete se zapojit do partnerského programu Tester nebo Promoter.

Na nic nečekejte a staňte se členem Bonusimy v předstihu, protože na jaře 2018 už vypukne propace.

Článek Bonusima – klub pro nákupní maniaky a maniačky byl publikován 29. prosince 2017 v 23.15 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...