Zimní šedá myš? Vám se to rozhodně stát nemusí!

Zimní šedá myš? Vám se to rozhodně stát nemusí!

Zimní období často vnímáme jako čas, kdy na ulici vypadáme všichni stejně: tmavý kabát nebo bunda, kalhoty a vyšší zimní boty. Ono taky co jiného vymyslet, že, když je prostě zima a potřebujeme se zahřát… Nemusíte však smutnit, všechno mohou spravit trefně vybrané doplňky!

Jste spíše sportovní typ a chodíte více v bundách?

Pak vybírejte doplňky převážně ve sportovních obchodech. Pokud se vám dostane do ruky nebo do emailové schránky třeba Decathlon leták, rozhodně se zaměřte na výhodnou nabídku pestrobarevných čepic. K bundám se budou hodit vždy.

Chybu neuděláte ani tehdy, když si ke sportovně laděné bundě a čepici pořídíte ještě i výraznou šálu. Třeba rovnou do sady! A vězte, že v tomto případě se rozhodně nevyplatí sledovat nějaká módní pravidla. Sportovní móda je volná a nesvázaná. Jejím cílem je, abyste vypadali fit a také v dobré náladě.

Vyžadujete spíše eleganci?

Pokud jste spíše elegantním tvorem, případně chodíte do zaměstnání, kde je i venkovní elegantní outfit samozřejmostí, vsaďte na klobouk, opasek anebo třeba zajímavou kabelku. Stačí prolistovat Takko leták a inspirace jistě bude dost.

Klobouk vás totiž spolehlivě odliší od davu. A když k němu pořídíte i padnoucí elegantní šálu, bude výsledek přímo dokonalý. A oceníte i nespornou výhodu klobouku na dámské hlavě: můžete si ho (na rozdíl od pánů) ponechat i v interiéru. Takže pokud se po ránu účes moc nevydařil, nestihla jste si včera anebo dnes ráno umýt vlasy, případně odrosty dosahují už obřích rozměrů, ale vaše kadeřnice je stále zaneprázdněná, kloboukem to elegantně vyřešíte.

Boty, opasek a kabelka to jistí

Aby byl úspěch vaší snahy odlišit se od průměrů zimní šedi, sáhněte po letité jistotě: po zajímavých botách. Ale také opascích a kabelkách. Všechno jsou to doplňky, které jde vybrat v zajímavých provedeních. A také je s úspěchem kombinovat.

Navíc letos jsou v kurzu velké a výrazné opasky. Tak sem s nimi! Zajímavé, kvalitní a pohodlné boty můžete vybrat třeba podle již koupeného opasku. Anebo podle kabelky. Pořadí nákupu nemusí být předem dané. Baťa obuv je obchodem, kde si oblasti těchto doplňků přijdete na své.

A nemusíte se spokojit pouze ze základní kabelkou. Jestli jste experimentátory, můžete zkombinovat i klobouk a batoh. Těch elegantních potkáte jistě dost. A můžete si být jistí, že na ulici nebudete přehlédnuti!

Článek Zimní šedá myš? Vám se to rozhodně stát nemusí! byl publikován 2. ledna 2018 v 11.15 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...