3 módní stylizace na ples + 33 % sleva

3 módní stylizace na ples + 33 % sleva

Plesová sezóna je tady! Chystáte se zazářit, ale stále nemáte vhodné společenské šaty? Zajímá vás, kde je sehnat levně? Poradíme, jaký outfit vybrat, jak se správně barevně sladit a k tomu i pár korun ušetřit!

Plesy jsou jednou z příležitostí, kde může krásná žena opravdu vyniknout. Každá z vás chce jistě okouzlit nejen svého partnera, ale rovnou celý sál! Jaké šaty ale vybrat a jak za ně neutratit majlant?

Módní outfit třikrát jinak

Připravili jsme si pro vás rovnou tři varianty plesového outfitu, se kterými oslníte na každé akci. Který si vyberete, je jen na vás!

Červené plesové šaty Ivory koupíte na e-shopu About You za 4 189 Kč, a to až do velikosti 42. Moderní květovaná krajka vás spolu s délkou šatů až ke kotníkům promění v elegantní dámu, za kterou se na tanečním parketu otočí leckterý šarmantní mládenec. Šaty mají kulatý střih a široká ramínka.

Doporučujeme je sladit s lesklými lodičkami Oleksy, které koupíte na eObuv za 1 219 Kč.

Celý outfit nezapomeňte doplnit elegantní koženou kabelkou stejné barvy.

Ivory šaty skvěle padnou ženám, které chtějí schovat nedokonalost velkých ramen. V takovém případě se vyhněte vázání za krk a vybírejte raději šaty s širšími ramínky.

Plesové šaty LACE SWEETHEART v chladně modré barvě okouzlí nejednoho pána. Tento model bez ramínek seženete na About You za 4 136 Kč ve velikostech 36–44.

Ideálně se k nim hodí šedomodré lodičky BaldacinyeObuv. Ty pořídíte za 1 090 Kč.

A pokud chcete skutečně zazářit, zvolte lesklé lodičky od stejné značky za 1 413 Kč.

Šaty se ideálně hodí pro štíhlejší ženy s výraznými klíčními kostmi. Ozdobné kamínky dodají nositelce na něžnosti, odhalená ramena zase na svůdnosti. Díky tomuto jedinečnému spojení budete středem pozornosti, kterou si zasloužíte!

V rubínových šatech OLIVI s jedním ramínkem se budete cítit pohodlně, stále však krásná a přitažlivá. Zapínají se na zip, mají postranní rozparek a jsou nařasené a lehce průsvitné. Na About You je pořídíte za 699 Kč ve velikosti 34–40.

Ideálně se k nim hodí lodičky tělové barvy, nebo červené lodičky Wojas. Ty koupíte na e-shopu eObuv za 2 123 Kč.

Pokud chcete svůj outfit sladit k dokonalosti, pořiďte si navíc praktické červené psaníčko na peníze či kapesníčky.

Rovný střih šatů vám bude slušet především, pokud máte postavu tvaru hrušky – to znamená užší hrudník a širší pas. Potlačíte tak totiž nenápadně boky a budete působit elegantněji než v upnutých šatech, které vaše nedokonalosti ještě zvýrazní.

Zaregistrujte se na Tipli – ušetřete stovky korun!

Ať už jste si z naší nabídky vybrali, nebo ne, každá koruna se hodí. Proto představujeme Tipli.cz – cashback portál, se kterým ušetříte na všech nákupech! Chcete získávat peníze zpět za každou online transakci?

Zaregistrujte se zcela zdarma na Tipli.cz a nechte se odměnit příjemným cashbackem. Určité procento z ceny dostanete zpět vždy, když se prokliknete do vybraného obchodu přes cashback portál a provedete online nákup. Peníze vám budou přičteny na váš uživatelský účet a po potvrzení od obchodníka si je ihned můžete nechat vyplatit. A to již od 1 Kč.

Jak to funguje v praxi? Vyberete si například na plesové šaty Ivory z About You v hodnotě 4 189 Kč. Cashback v tomto e-shopu je 12,5 %. To znamená, že namísto původní částky zaplatíte pouze 3 757 Kč.

V obchodě eObuv činí cashback 3 %. Za lodičky v hodnotě 1 413 Kč tak zaplatíte s Tipli 1 378 Kč. Celkově tedy na šatech a botách ušetříte 467 Kč. Cashback navíc platí neomezeně a téměř na všechno zboží! Portál spolupracuje s více než 750 obchody všeho druhu a za dobu své působnosti již vyplatil uživatelům přes 67 milionů korun.

Staňte se i vy jedním z milionu spokojených zákazníků! Zaregistrujte se na Tipli a nakupujte módu levněji, nebo si užívejte nízké ceny na vybavení do domácnosti, hračky, elektroniku, potřeby pro domácí mazlíčky i další zboží.

Článek 3 módní stylizace na ples + 33 % sleva byl publikován 29. ledna 2019 v 22.30 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...