Romantické oblečení není jen pro éterické víly

Sponzorované odkazy:

Romantické oblečení není jen pro éterické víly

Muži zbožňují dámy v přiléhavém červeném oblečení. Připadá jim to sexy. Pokud hledají zábavu na pár nocí. Oproti tomu naopak milují dámy v romantických, velmi ženských modelech, probouzí to v nich ochranitelské pudy a chuť ženu poznat blíže.

Oblékejte se ženskyOblékejte se žensky

Hektická doba si žádá funkční a praktické oblečení. Kecky, džíny a tričko. Zejména, pokud se chystáte na nákupy a pochůzky po městě. Ano, je to pohodlné. Ale čas od času se i v té nejzarytější milovnici sportovního stylu probudí touha působit žensky. Nejlépe se k tomu hodí romantické oblečení, krajka, volánky, pudově růžová, vanilková, či bílá barva.

Jak se oblékat žensky

Nejjednodušší je, když zvolíte typicky ženské barvy. Růžovou, fialovou, mátovou, nebesky modrou, bílou a pistáciovou. Svou ženskost podtrhnete, pokud sáhnete po podpatcích, či krajkových teniskách, zvolíte šaty, či sukni a oblečení bude mít klasické ženské prvky – krajka, volánky, děrování, vyšívání. Vše, co je svým způsobem určeno pouze pro ženské šaty. Existují i ženské materiály – hedvábí, samet, šifon a satén. Ne, že by muži nenosili hedvábné kravaty a košile, ale žena v krásné bílé hedvábné halence prostě působí křehce a sexy zároveň.

Bílá vám pomůže vypadat ženskyBílá vám pomůže vypadat žensky

Boho styl

Už před dvěma lety zažil doslova boom uvolněný boho styl, krásné dlouhé šaty v bílé barvě a s volánky. Žena s vlnitými vlasy a květinovou čelenkou ve vlasech. To je to, co si pod boho stylem snad všichni představíme. Inspirujte se a alespoň halenku volte s volánky, řasením, či výšivkou u dekoltu.

Krajky jsou sexyKrajky jsou sexy

Nenápadné doplňky

U rockerských kožených bundiček jsme zvyklí na cvočky a zipy, k romantickému stylu patří perleťové knoflíčky, perličky, lehké materiály a květinové doplňky.

Kabelky a boty mohou být zdobeny** výšivkami, střapci, květinami, mašlemi, korálky, či mušličkami**. Mašli si klidně uvažte i do vlasů. V oblibě jsou i dekorace v podobě falešných drahokamů, či etnické vzory.

Umírněná verzeUmírněná verze

Běžné nošení

Džínům se asi nevyhnete, ale proč si k nim neobléci romantický top, či tuniku? Celý outfit můžete doplnit střevíčky, které mají květinové dekorace. I obyčejné bílé tenisky s vyšívanými růžičkami dodají jinak nudným džínům nádech romantiky. A co vy? Jste spíše žena vamp, či sázíte na romantické kousky ve vašem šatníku?

Článek Romantické oblečení není jen pro éterické víly byl publikován 18. srpna 2021 v 09.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...