Podzimní kozačky jsou tu!

Tagy:  boty, obuv, podzimní boty, kozačky, přezky, zipy, nýty, cvočky, dámské boty, podpatky, velur, semiš, kožené boty

Sponzorované odkazy:

Podzimní kozačky jsou tu!

Podzimní obuv a dokonce i zimní obuv už se objevuje na pultech vašich oblíbených obchodů, butiků a obuví. Léto už je pomalu pryč a regály v obchodech přeměňují letní botky za teplejší hřejivou obuv. Pojďme se společně podívat na to, jaké jsou letos trendy podzimní boty.

Podzimní hity

Nadcházející módě podzimní sezony budou dominovat především měkké materiály. Další absolutní bombou jsou splývavé látky. Víte, co se k takovému typu látky nejlépe hodí? No přece velur neboli semiš. U těchto bot si dávejte pozor na okopání. Jedná se o opravdu citlivý materiál, který se snadno zničí. Ale je nesmírně IN, pohodlný a navíc není příliš drahý. Pokud toužíte po kvalitnější a dražší obuvi, vyberte si z široké nabídky klasických kožených bot. I ty budou letošní podzim absolutně IN. Podzimní obchůdky budou doslova nacpané k prasknutí lodičkami, polovysokou obuví a kozačkami. Na co opravdu při výběru bot nesmíte zapomenout, jsou důležité prvky, které znáte už z letních bot – obtažené boty okolo kotníků a různé manžetové zdobení.

Barevný podzim

Asi jako každý rok, nejinak je tomu i letos, královnou mezi barvami je černá. Ale neznamená to, že si můžete pořídit pouze černé kozačky, to ne! Vyjímat se budete i v červené nebo temně modré barvě. Právě tyto barvy nádherně vyniknou hlavně na zmíněném veluru. Pokud jste šla s dobou minulý rok, zajisté jste si pořídila šedivé nebo fialové odstíny bot. Nevyhazujte je, i tyto barvičky budou přežívat i v roce 2010.
Pokud zvolíte k vašemu outfitu barevné boty, nezapomínejte i na vhodné doplňky. Stylově budete vypadat, pokud sladíte barvu bot s vaší šálou, šátkem nebo kabelkou.

Černá, hnědá, šedivá a fialová barva vévodí letošnímu podzimuČerná, hnědá, šedivá a fialová barva vévodí letošnímu podzimu

Praktická a pohodlná obuv

Nastávající podzim vévodí nejen přírodním barvám, ale také se řídí heslem – praktický a pohodlný styl. Letošní rok budou na pultech převládat hlavně jednoduché a stylové boty.
Ovšem pozor! Nebojte se vybrat boty, které budou sice jednobarevné, ale krásně zdobené např. kovovými prvky, výrazným šněrováním, zajímavými přezky, pásky a zipy. Pozorujte detaily a nechte se unést jejich kouzlem.

Podpatek? Ano či ne?

Pokud chcete jít s dobou a módou, nesmíte zapomenout na kotníčkové lodičky se zipem, odvážně a zároveň elegantně budete vypadat, pokud si pořídíte kozačky na platformě, s klíny a nebo s vysokými podpatky. Tento styl bot se postará o to, aby opticky prodlužil nohy.
Některé ženy si ovšem vysoké podpatky dopřát nemohou. Nezoufejte. Módní návrháři mysleli i na vás. Dalším módním hitem letošního podzimu jsou i pohodlné kožené polobotky se šněrováním.

Hnědé kozačky na platforměHnědé kozačky na platformě

Dámy, podívejte se do vašeho botníku, třeba v něm najdete typy bot, které letos „frčí“. A pokud ne, hurá na nákup!

Článek Podzimní kozačky jsou tu! byl publikován 16. září 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...