Body Burberry – smyslná vůně pro ženy

Tagy:  parfém, parfémy, Body Burberry, dámský parfém, vůně, růže

Sponzorované odkazy:

Body Burberry – smyslná vůně pro ženy

Už jste si přivoněla k smyslné a okouzlující vůni značky Burberry? Novinku britské značky Burberry Body představila krásná modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley, která je známá např. z filmu Transformers 3.

Novinka mezi vůněmi

Burberry uvedla na trh novou vůni pod názvem Burberry Body. Jedná se o jakousi novou kapitolu ve 155 leté historii značky. Kdo si přivoněl k této vůni, ví, že je nenuceně smyslná, krásná a britská. Co se má na mysli pojmem britská? Jedná se o jakési ztělesnění dívky Body. Dokonce i představitelka této vůně je v kampani oblečena do růžovozlatého saténového pláště.

Smyslnost a ženskost

Tato vůně patří mezi nejženštější a nejsmyslnější parfém, který kdy tato britská značka Burberry vyrobila. Esence je velice moderní a trendy. Každá dáma, která je ve skrytu duše jemná a ženská tuto vůni bezpochyby ocení. Chcete být osobitá a „vonět“? Vyzkoušejte novou vůni Burberry Body. Je určeny pro všechny věkové kategorie. Milovnice vůně růží a kosatce spolu s dřevitými notami si přijdou na své.

Body Burberry, autor: cooltowearBody Burberry, autor: cooltowear

Šperk nebo vůně?

Vzhled flakonu Body Burberry připomíná na první pohled šperk. Je velice elegantní, ženský a noblesní. Propracovaný design a balení vám přivádí pocit čistého luxusu a hebkosti. Nejen flakon, ale i krabička je navržena ve stejném stylu – v podobě šperku. Má více hran, které zrcadlí architektonické detaily flakonu. A jakou má barvu? Překrásnou a romantickou barvu růžového zlata.
Říká se, že tato smyslná vůně Burberry obsahuje v 85 ml parfému celkem 50 růží – to je vůně!

Složení vůně

Hlava parfému obsahuje svěží zelený absint, elegantní broskev a rafinovanou frézii. V samotném srdci parfému se nachází tyto vůně: přírodní růže, kosatec a santalové dřevo. Základem vůně je dřevitý cashmeran, krémová vanilka, ambra a oblíbené pižmo.
Vůně je elegantní, energická, smyslná, rafinovaná, svůdná, nadčasová, nezapomenutelná a romantická.

Co nabízí Burberry body

Eau de Parfum – parfém je zabalen do tělové semišové textury pevného papírového obalu s vyrytou kostkou Burberry a s logem z růžového zlata.
Eau de Parfum Intense – je opět tělová semišová textura, která je prodloužená odnímatelným víčkem a vnitřkem z růžového zlata. Lahvička je navíc opatřena a chráněna váčkem z měkkého tělového semiše.
Tělové mléko a tělový olej – opět se jedná o bílou semišovou texturu z pevného papírového obalu s vyrytou kostkou Burberry a reliéfním logem.

Článek Body Burberry – smyslná vůně pro ženy byl publikován 31. října 2011 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...