Jak se oblíknout na Valentýna? Tak, aby omdlel!

Tagy:  oblečení na valentýna, doplňky, šaty, luxusní oblečení, spodní prádlo, krajka

Jak se oblíknout na Valentýna? Tak, aby omdlel!

Svátek zamilovaných je za rohem a pokud jej hodláte s partnerem náležitě oslavit, měly byste se ,,vyfiknout" tak, aby mu došla veškerá slova. Pokud spolu žijete již nějaký ten pátek, nejspíš nemáte moc příležitostí a možná ani chuť, být zatraceně sexy. 14. února proto popusťte uzdu své fantazii a oblečte se tak, aby na večer plný lásky jen tak nezapomněl.

Ultra krátké minišaty se na luxusní večeři do restaurace příliš nehodí. V případě, že jste se však rozhodli si užít domácí pohodu a dopřát si dobré jídlo a zákusky ve vašem hnízdečku lásky, vsaďte na odvážnější model, který vám dodá na něžnosti díky použití symboliky v podobě květů. Výrazné šaty doplňte jemným líčením a nemůžete udělat chybu!

Odvážná varianta, autor: nastygalOdvážná varianta, autor: nastygal

Červené šaty a rudé rty jsou pravda, trochu prvoplánové a chcete-li působit spíše něžným vzhledem, který v sobě ukrývá spalující vášeň, oblečte si jednoduché minišaty s dlouhým rukávem v pleťové či růžové barvě, jež jsou velmi svěží a mladistvé. Jako účes zvolte stylový drdol, díky kterému odhalíte smyslnou šíji a opticky prodloužíte obličej.

Schovejte se za něžnost, autor: nastygalSchovejte se za něžnost, autor: nastygal

Černá je klasikou, kterou nikdy nic nezkazíte a je ideální volbou v případě, že váš drahý chystá překvapení, o kterém nic nevíte. Můžete jít na romantickou večeři, na plavbu lodí, ale také na procházku či dokonce na návštěvu, oblečte si proto jednoduché černé šaty a jako doplněk zvolte rudé rty, které lze v každém případě jednoduše slíbat.

Jednoduchá varianta, autor: asosJednoduchá varianta, autor: asos

Pokud chcete vašeho miláčka překvapit již ráno před odchodem do práce a nebo jej stylově přivítat, pořiďte si roztomilé domácí tričko se zamilovaným potiskem, které jej naladí na tu správnou vlnu a oba se pak budete moci těšit na společně prožitý večer a noc.

Roztomilé tričko na uvítanou, autor: stylebopRoztomilé tričko na uvítanou, autor: stylebop

No a na závěr večera vám samozřejmě, pod exkluzivním oblečením, nesmí chybět luxusní spodní prádlo, které bude jakousi třešničkou na dortu, na kterou váš drahý jen tak nezapomene. Zde se řiďte čistě vaším a partnerovým stylem a určitě se nenuťte do něčeho nekomfortního. Čím ale rozhodně zabodujete na plné čáře je krajka v kombinaci s push-up efektem, který dovede zázraky.

Krajka je sázkou na jistotu, autor: bloomingsdalesKrajka je sázkou na jistotu, autor: bloomingsdalesBuďte kreativní, autor: stylebopBuďte kreativní, autor: stylebop

Článek Jak se oblíknout na Valentýna? Tak, aby omdlel! byl publikován 16. února 2014 v 12.00 v rubrice Doplňky, Nákupy a Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...