Víte, co je trendy? Losová!

Tagy:  barvy, lososová barva, nakupování, móda, trendy, jaro, léto

Sponzorované odkazy:

Víte, co je trendy? Losová!

Trendy se mění prakticky ze dne na den a proto se vám snadno může stát, že aktuální a moderní kousek, bude za chvíli out. Co je ale nekompromisním hitem letošního jara a následujícího léta, je jednoznačně lososová barva, která se na žebříčku popularity drží už nějaký ten pátek. Šaty, overaly, bundy, topíky, kabelky, boty – vše je povoleno, tak hurá na nákup!

S příchodem teplejších dní se přirozeně zbavujete svetrů a odhalujete ladné nožky. Na jaře asi ještě neužijete krátké mini na špagetová ramínka, čím ale rozhodně zabodujete, jsou motýlí šaty v lososovém odstínu, které jsou vzdušné, lehké a neskutečně sexy. Hledejte je v obchodech Ann Christine od senzačních 549 korun.

Autor: theoutnetAutor: theoutnet

Krajka, krajka a zase krajka. Ano, i letošní sezónu o ni uslyšíte a rozhodně ne málo. Krajka je zkrátka opět neskutečným hitem a proto by ve vašem šatníku neměla chybět. Pořiďte si například tyto romantické losové šaty, které se spolu s džínovou bundičkou hodí do města a s podpatky a sáčkem klidně do kanceláře.

Autor: theouthetAutor: theouthet

Svetříků není nikdy dost a už vůbec ne těch jednoduchých, které zapnete na pár knoflíčků a nosit je můžete prakticky ke všemu. Každá žena by měla vlastnit několik praktických svršků do nepohody, tak proč si nepořídit například tento lososový od Next za 899 korun.

Autor: johnlewisAutor: johnlewis

Chystáte se k moři a nebo už si pomalu vyhlížíte místečko na opalování, až udeří ta největší horka i v Čechách? Pak si pořiďte stylové lososové plavky od značky Express, ve kterých budete, díky romantickým volánkům, k nepřehlédnutí.

Autor: expressAutor: express

Jaro láká především na procházky a výlety všeho druhu, které si žádají lehké oblečení, ve kterém se budete cítit maximálně komfortně. To ovšem neznamená, že zapomenete na trendy a navlečete na sebe partnerovy tepláky, Obstarejte si trička v lososové barvy s vtipnými nápisy a budete za hvězdu vždy a všude.

Autor: yooxAutor: yoox

Luxusnější akce a společenské události si žádají honosnější šaty. Proč byste se ale pokaždé stylizovali do nudných tmavých barev, když tu máme překrásné jaro? Pořiďte si delší róbu v lososové barvě, obstarejte zlaté doplňky a máte vystaráno.

Autor: windsorstoreAutor: windsorstore

Článek Víte, co je trendy? Losová! byl publikován 8. května 2014 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...