Jaké plavky zvolit k moři?

Tagy:  plavky, bikiny, léto, moře, dovolená, postava, nakupování

Sponzorované odkazy:

Jaké plavky zvolit k moři?

Plavková sezóna je v plném proudu a spolu s ní i odhalování těla. Většina žen s příchodem letních dní trochu znejistí, neboť si je vědoma nedokonalostí svého těla, které ve většině případech potřebuje alespoň malou změnu. Ať už se chystáte hubnout, vlastníte sexy křivky nebo jste se rozhodly, že vás pár kilo navíc nijak nerozhodí, rozhodně vám nesmí uniknout nové plavkové kolekce, ve kterých u moře zazáříte.

Letošní rok se zaměřte na geometrické obrazce a tvary, které jsou in nejenom v oblasti módy, ale také v bytovém designu. Vše, co je ozvláštněno o kruhy, pruhy, rovné čáry nebo čtverce je rozhodně žádoucí, proto se nebojte, že v takovém modelu nebudete patřit k moderním ženám. Podívejte se například na novou kolekci exkluzivních plavek značky ROTITA, které jsou stylové jak svým tvarem, tak celkovým provedením. Dvoudílné plavky jsou v dostání v mnoha barevných kombinacích, a to na e-shopu společnosti ROTITA.COM. Cena jednoho kompletu je navíc skvělých 450 korun, což je cena, pro kterou se vyplatí obchod uskutečnit.

Autor: ROTITAAutor: ROTITA

Kdo říká, že plavky musejí být z klasických materiálů, na které jsou všichni roky zvyklí? Pokud chcete na karibských plážích nebo na pobřeží slunečné Itálie vypadat skvěle a strhnout na sebe veškerou pozornost, vsaďte pro tentokrát na něco nevšedního, čímž je krajka. Tento trendy materiál snad nikdy nevyjde z módu a pokud si jej obléknete, pak se můžete stoprocentně spolehnout, že budete doslova k sežrání. Černé krajkové plavky seženete na e-shopu NORDSTROM.COM a pakliže vám nevyhovuje černá barva, můžete si je pořídit ve svěží mentolové, kanárkově žluté nebo třeba v čisté sněhově bílé. Cena kompletu je skvělých 825 korun.

Autor: NORDSTROMAutor: NORDSTROM

Ne každá žena se může pyšnit dokonalou postavou bez jediné vady, proto je zcela logické, že možná ani vy nechcete nosit titěrné bikiny, které se nepříjemně zařezávají a na oněch pár kilogramů navíc akorát upozorňují. V takovém případě je zde ideální volba přesně pro vás, který schová bříško a zadeček a naopak vyzdvihne krásný plný dekolt. Plavky s vyšším sedem seženete například na e-shopu CHOIES.COM za 999 korun.

Autor: CHOIESAutor: CHOIES

Nesmíme zapomenout ani na variantu pro velmi štíhlé ženy, které kromě toho, že mají drobnou postavu, vlastní také opravdu malá ňadra, za která se mohou stydět. Jako některým ženám není příjemné ukazovat ,,špíčky", najdou se takové dámy, které by svůj malý hrudník rovněž nejraději zakryly. Pokud se k nim řadíte, obstarejte si variantu plavek, která prsa opticky zvedne a navíc oblast hrudního příjemně vytvaruje. Volánky jsou zkrátka sázkou na jistotu a pakliže budete bikiny nakupovat na e-shopu SHEINSIDE.COM, značně ušetříte.

Autor: SHEINSIDEAutor: SHEINSIDE

Článek Jaké plavky zvolit k moři? byl publikován 8. června 2015 v 12.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...