4 tipy na trendy letní náramky

Tagy:  náramky, šperky, bižuterie, léto, letní šperky, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

4 tipy na trendy letní náramky

K létu neodmyslitelně patří vzdušné materiály, spousta barev, krátké délky, a to nejenom u sukní a v neposlední řadě doplňky, které každému outfitu dodají ten správný šmrnc a styl. Stejně tak, jako je rozdílná móda na podzim a v létě, i v případě špeků je třeba postupovat podle ročního období. V letních měsících si těžký náhrdelník se smaragdy asi nevezmete, avšak v době zimní plesové sezóny bude skvostný. Pokud nevíte, jak svůj aktuální letní šatník trochu oživit, pořiďte si trendy náramky, které jsou komfortní, moderní a nadčasové.

Ve stylu etna

Jistě jste si stačili všimnout, že je letos neuvěřitelně v kurzu etno a indiánská móda. Ta se do módy opět vrátila a tentokárt se vší parádou. V šatníku by vám proto neměly chybět třásně, pravá kůže, spousta přírodních barev a také šperky, které působí přirozeným a velmi ležérním dojmem. Pakliže vám přesně takové doposud chybí, obstarejte si tento nápaditý náramek značky Cantamo, který koupíte na e-shopu SHOPBOP.COM za 899 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Jednoduchost a vkus

Každá žena by měla vlastnit několik neutrálních kousků, které jsou nositelné prakticky po celý rok a snadno kombinovatelné. Řeč není jenom o modelech jako jsou foremná saka, koktejlové šaty a džíny, ale také o špercích. Pořiďte si sadu těchto pozlacených náramků s trendy ornamenty, které se hodí jak k šatům, tak k elegantnějšímu kostýmku a dokonce k teniskám a šortkám. Kolekci tří krásných náramků značky Madewll koupíte opět na populárním e-shopu SHOPBOP.COM, a to již za 689 korun.

Autor: SHOPBOP.COMAutor: SHOPBOP.COM

Barvy opět vítězí

V létě hrají každoročně prim především barvy, ovšem pokaždé jiné. Jeden rok jsou v kurzu neonové, další zase extrémně křiklavé, jindy letí s nádechem do třpytek a letos jsou trendy pastelové. Šperky a lacinější bižuterie v pastelových barvách dokonale oživí šatník a propůjčí mu svoji veselou tvář. Kupte si například tento poutavý náramek, který bude dokonale sedět bílým šatům. A jeho cena? Na e-shopu YOINS.COM je to pouhých 165 korun.

Autor: YOINS.COMAutor: YOINS.COM

Touha po luxusu

Řekněte sami, která žena by netoužila po luxusu? Pravděpodobně každá, ovšem ne všechny si mohou dovolit auta, kabelky a další vymoženosti za miliony korun. Chcete si udělat radost alespoň malým přepychovým kouskem? Pak nesmíte zapomenout na značku SWAROVSKI, kterou ženy prostě milují. Obstarejte si další třpytivý náramek z kolekce krystalových náramků, a to již za 1 344 korun za kus. Nakupujte buď v autorizovaných prodejnách nebo přímo na e-shopu SWAROVSKI.COM.

Autor: SWAROVSKI.COMAutor: SWAROVSKI.COM

Článek 4 tipy na trendy letní náramky byl publikován 30. srpna 2015 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...