Co si obléknout na konec léta? Máme 5 tipů

Tagy:  léto, nakupování, kolekce, barvy, materiály, výrazné barvy, srpen, září, outfit

Sponzorované odkazy:

Co si obléknout na konec léta? Máme 5 tipů

Léto každoročně utíká neuvěřitelně rychle a než se naděje, bude mu opět konec a přivítáte chladnější a o něco nudnější podzim. Nicméně letním měsícům ještě neodzvonilo a jistě jsou před vámi ještě nějaké krásné letní dny plné sluníčka a příjemných letních teplot. A pokud se chystáte na letní dovolenou koncem srpna nebo začátkem září, měli byste si pořídit ještě nějaké pěkné moderní kousky. Podívejte se, jaké outfity jsou nyní IN.

Létu by rozhodně měli vévodit výrazné barvy, ale především jemné a lehké materiály, které na svoji pokožce skoro neucítíte. Oblečení z takových kousků vám bude příjemné na dotek a nebude se v něm příliš potit, což v těchto horkých dnech jistě oceníte. A co by vám tedy na konec léta nemělo chybět? jsou to tyto senzační saténové kahlhoty výrazných barev. Sehnat je můžete například na e-shopu nordstrom.com.

Autor: nicolevalentsAutor: nicolevalents

Další skvělou volbou pro letní dny jsou rozhodně overaly, a to na všechny možné způsoby. Vedle dlouhých overalů na pláž nebo do města je ideální variantou do horkých letních dní kratší overal s kratšími nohavicemi. Zapomeňte však na tmavé odstíny a černou barvu a pořiďte si overal v pastelové barvě a ideálně s rostlinnými motivy. Podobné overaly seženete na e-shopu barneys.com nebo v prodejnách Bershka či Zara.

Autor: noraaaaaaaaaAutor: noraaaaaaaaa

Typickou letní barvou pro takřka všechny příležitosti, jaké vás jen napadnou, je samozřejmě bílá. ta k létu neodmyslitelně patří a stejně tak k opálené bronzové pokožce. Pokud tedy nemáte bílé kousky, hurá do obchodů pro jejich koupi. V menších chorvatských nebo italských uličkách dokonale zazáříte v jemných bílých minišatech s krajkou.

Autor: paculiAutor: paculi

Barvy, barvy a barvy. To je zkrátka léto a proto by vám neměly chybět. Zapomeňte v tomto krásném ročním období na tmavé a fádní odstíny, kterých si ve městě a na podzim užijete až až a raději se zaměřte na kombinace svěží lila, výrazné kanárkové žluté a také zelené.

Autor: cly88Autor: cly88

Čeho se však v letních měsících nemusí vzdávat, jsou džíny. Ne pro všechny příležitosti jsou vhodné, ale ty roztrhané budou na procházku městem naprosto senzační. Podívejte se do obchodů Levis, pepe Jeans nebo Diesel a obstarejte si stylové a kvalitní džíny se záplatami a prasklinami.

Autor: mahafromkailashAutor: mahafromkailash

Článek Co si obléknout na konec léta? Máme 5 tipů byl publikován 20. srpna 2017 v 16.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...