Kožené bundy a bundičky. Víte, s čím je kombinovat?

Kožené bundy a bundičky. Víte, s čím je kombinovat?

Nejoblíbenějším podzimním oblečením jsou beze sporu kožené bundy. O jejich údržbě jsme psali minule. Pokud máte problém, že kdykoliv si oblečete koženou bundu, působíte nepatřičně, bude problém v tom, že nevíte, jak ji správně kombinovat se zbytkem vašeho outfitu. V našem článku vám poradíme, jak správně obléci kožené bundy tak, abyste nevypadala, jako byste někomu spadla z motorky.

Spousta lidí má kožené oblečení právě spojeno s životním stylem motorkářů. Pakliže se chcete stylizovat do této podoby, nic vám nebrání. Ovšem kožené bundy, křiváky a kabáty se dají obléci i tak, že budete vypadat elegantně.

Dokonce i kombinace kožené bundy a například společenských šatů může k některým příležitostem vypadat skvěle. Kožené sako si budete moci bez obav obléci i do zaměstnání, či na odpolední kávu s kamarádkou.

Ležérní styl vytvoříte pomocí koženého tzv. bomberu a obyčejného bílého tílka, či trička.

Nebojte se také jiné barvy kůže. Nemusíte mít doma pouze černou koženou bundu, skvěle vypadají kožené bundičky v podzimních tónech – koňakové, hnědé, burgundi apod. Nezvyklá kombinace hnědé bundičky a červeného kašmírového svetříku z vás udělá hvězdu ulice. Málokdo se nebojí na podzim a v zimě nosit barvy. Přitom černošedé zimní ulice jsou tak smutné. Je jasné, že černá kožená bunda působí dojmem, že půjde snadněji kombinovat s oblečením, kabelkami a obuví, ale opravdu není nutné se barev bát.

Hnědá kožená bunda, béžové rifle a bleděmodrá košile budou působit velice elegantně. Kombinace bledě modré a hnědé obecně se velice hodí do stylu „quiet luxury“, o kterém jsme nedávno na našem blogu také psali.

Klasickou kombinaci černé kožené bundy, modrých riflí a slunečních brýlí můžete okoukat na italských ulicích. Sice se můžete domnívat, že jde o opravdu během let o velmi okoukaný trend, ale pořád má co nabídnout.

Chcete-li působit stylově a máte pěkné auto? Doplňte koženou bundičku speciálními koženými děrovanými rukavicemi, které bývaly nezbytným doplňkem všech dam a závodníků na začátku minulého století. V dnešní době vyhřívaných volantů to sice postrádá praktičnost, ale jako doplněk jsou kožené rukavičky nezbytností během sychravých podzimních rán.

Článek Kožené bundy a bundičky. Víte, s čím je kombinovat? byl publikován 8. listopadu 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...