Čím udělat pod stromečkem radost ženě, která miluje módu? II. díl

Sponzorované odkazy:

Čím udělat pod stromečkem radost ženě, která miluje módu? II. díl

předchozím článku jsme si psali o tom, jak je těžké udělat radost vánočním dárkem ženě, která zbožňuje módní trendy. Dnešní článek je jeho volným pokračováním, abychom vám mohli nabídnout všechny možné alternativy.

Nevybrali jste si? Nevadí!

Pokud jste si minule nevybrali, nevadí, sepsali jsme další tipy na vánoční dárky pro ženy.

Vlny není nikdy dost

V minulém článku jsme psali o zimních módních doplňcích. Ty nejkvalitnější bývají vyrobeny z vlny, respektive z kašmírové vlny. Z té můžete své milované pořídit třeba pěkný kašmírový svetřík. V letošní zimní sezóně jsou in i obří šály z vlny z alpaky. Je jen na vás a vašem finančním rozpočtu, co pořídíte. Ale vlna v zimě zahřeje nejlépe.

Toaletní stolek

Jste-li spíše pro praktičtější dárky, které dlouho vydrží a vaše žena miluje módu a make-up, kupte jí toaletní stolek, který je opatřený světly a má spoustu šuplíků, kam si bude moci úhledně uspořádat své kosmetické poklady.

Moderní dekorace

Do šatny, či k výše zmiňovanému stolku se budou hodit také moderní dekorace, například nějaké ty obrazy s ikonickou představitelkou módního stylu, co takhle Marilyn Monroe, či Audrey Hepburn v černobílém provedení na plátně?

Parfém

Značkovým parfémem nikdy neuděláte chybu. Můžete zakoupit parfém, který vaše žena používá (jistější varianta), anebo ji zkuste překvapit nějakou novou letošní vůní.

Článek Čím udělat pod stromečkem radost ženě, která miluje módu? II. díl byl publikován 18. prosince 2023 v 07.00 v rubrice Dámská móda a Doplňky. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...