Jděte proti proudu a noste bílou i v zimě

Sponzorované odkazy:

Jděte proti proudu a noste bílou i v zimě

Kolem nošení bílého oblečení existuje spousta protikladných názorů. Mnoho z nich říká, že by se bílá barva měla nosit nejpozději do října a vytáhnout zase až na jaře. Ale proč? Vždyť třeba bílé zimní bundy a kabáty vypadají v tomto ročním období obzvláště romanticky. Zkuste se letos vykašlat na módní diktát a vydejte se do ulic v bílé barvě.

Nemusíte být do bílé barvy být oblečená od hlavy až po paty jako Bílá paní, stačí mít bílý kabát, kalhoty, či alespoň zimní doplňky. V obchodech jsou poslední dobou k vidění šaty a sukně, které jsou pletené se zajímavým vzorem právě v bílé, či smetanově bílé barvě, tak proč je nezkusit. Barvou letošní zimy je tmavá vínová a ta s bílou vypadá neskutečně dobře.

Cestujete-li do zaměstnání městskou hromadnou dopravou, bude nošení bílých outfitů zcela nepraktické, ale v bílé můžete vyrazit na nedělní procházku, na rande, či na skleničku s kamarádkou. Jen se vyvarujte toho, abyste bílé kalhoty kombinovala s černými botami. Opticky vám to zkrátí postavu a výsledný outfit pak vypadá velice směšně.

Skvěle vypadají háčkované bílé svetříky, či bílé šifónové halenky. Doplnit je můžete tradičními zimními barvami – vínovou, tmavě hnědou, smaragdově zelenou. Nenoste v zimě pouze kalhoty, ale klidně si oblékněte i sukni. S kvalitními silonkami, které vás dostatečně zahřejí, vám ani v zimě v sukni nebude zima.

Pozor při kombinování bílého kabátu, či kalhot. Aby bílá opravdu ve vašem outfitu vynikla, nekombinujte ji s příliš mnoha jinými barvami. Nebojte se ani monochromatického bílého looku. Pro někoho to bude příliš, ale výrazné typy žen v bílé barvě vyniknou. Opatrná buďte s bílými skinny džínami, protože ty neodpouští nedostatky postavy a upozorní na každý centimetr navíc.

Bojíte-li se větších ploch bílé na vašem oblečení, pořiďte si alespoň bílý pletený baret, šálu a rukavice. S barevným kabátem vytvoří velice zajímavý kontrast. Za sebe doporučuji fuchsiový, či smaragdově zelený kabát, se kterými bílé doplňky vytvoří překvapivě originální kombinaci.

Klasikou je samozřejmě kombinování bílé a černé, bílé a námořnické modré, či červené a bílé.

Vaší fantazii se meze nekladou, zkuste u své šatní skříně trochu experimentovat. Malá rada na závěr, nekombinujte v jednom outfitu smetanově bílou a sněhově bílou. Oblečení v tmavší bílé by pak vypadalo jako špinavé a zaprané a to by byla škoda.

Článek Jděte proti proudu a noste bílou i v zimě byl publikován 1. ledna 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...