Široké tepláky – modní peklo, anebo trend, který musíte vyzkoušet?

Sponzorované odkazy:

Široké tepláky – modní peklo, anebo trend, který musíte vyzkoušet?

Dříve byly tepláky brány jako oblečení na domácí práce, případně na trávení volného času na chalupě. V době koronavirové pandemie a homeofficů se z tepláků stal módní trend, vše bylo povolené a lidé v nich chodili i po městě a na úřady.

Bohužel? Se tepláky díky své pohodlnosti zabydlely v našich šatnících na mnohem delší dobu, než by bylo zdrávo. Navíc čím širší tepláky si na sebe navlečete, tím je to více moderní. Alespoň by se to dalo usuzovat z toho, v čem chodí celebrity do města a na nákupy. Většinou k teplákům oblečou extrémně nesourodé lodičky na podpatku v nějakém křiklavém odstínu. Pro někoho zvláštní trend, jiní to milují.

Ač tento „módní“ výstřelek rozhodně nepůsobí ani žensky, ani elegantně, přejete-li si tepláky nosit, měla byste vědět, jak na to.

S čím tepláky kombinovat?

Určitě k nim nenoste to, co jste zvyklá kombinovat se skinny jeansy. Široké tepláky potřebují nějaký protiklad na vrchu těla. Upnuté topy, tuniky, crop topy, cokoliv vám sedí na tělo, vytváří zajímavý kontrast k až příliš širokým teplákům.

Paradoxně velmi dobře k teplákům vypadá vypasované sáčko ze strečového materiálu a další elegantní kousky jako například blejzr, či bílá anebo černá saténová halenka.

Letos je v módě nosit šaty přes kalhoty, a když se podíváte na celebrity, nemají vůbec problém s tím, když jsou těmi kalhotami pohodlné šedivé tepláky, které vypadají jako vytažené z manželovy skříně.

Dalším tipem na kombinování tepláků je klasická černá kožená bundička.

Vsaďte na zajímavé materiály

Obecně – k obyčejným bavlněným teplákům kombinujte zajímavé materiály – satén, samet, hedvábí, šifon, krajku, vroubkované úplety, či vyšívané topy. Cokoliv je diametrálně odlišné dokáže rozbít obyčejnost a jednoduchost takového outfitu.

Foto:

  • pinterest.com/pin/291­748882121833730/,
  • pinterest.com/pin/578­501514657542248/,
  • pinterest.com/pin/135­952482494492079/

Článek Široké tepláky – modní peklo, anebo trend, který musíte vyzkoušet? byl publikován 28. února 2024 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...