Botky, botičky a lodičky, které budou trendy v roce 2024!

Sponzorované odkazy:

Botky, botičky a lodičky, které budou trendy v roce 2024!

Konečně je pomalu čas odložit zimní kozačky a těžké zateplené zimní boty. Dříve, než vyrazíte do obchodu na nákupy jarní obuvi, přečtěte si náš článek. Sepsali jsme pro vás očekávané trendy, jež lze během letošního roku očekávat v ulicích. Nezapomeňte si obuv v obchodě řádně vyzkoušet, ať vám nová obuv dělá místo nepříjemných odřenin pouze radost.

Co se bude letos nosit?

Na začátku jara dávejte přednost obuvi, ve které zvládnete jarní počasí a plískanice. I když máme již astrologicky jaro, venku moc přívětivé počasí není. A nyní pojďme k trendům. Budou se stále nosit loňské bílé tenisky, nebo je třeba se plácnout přes kapsu a vyrazit do obchodu pro nové? Určitě si pořiďte lodičky. Budete je potřebovat. Lakované lodičky byly na všech přehlídkách předních světových módních domů. Pokud to neslyšíte ráda, snad vás uklidní, že nemusí mít podpatky vysoké do nebes. Vaše klouby a páteř to ocení.

Netradiční materiály

Dalším hitem k vidění byly saténové a semišové boty. Trošku překvapivé a o to více nepraktické na běžné nošení, ale na rande jako dělané.

Barviček se letos také bát nemusíte vsaďte na limetkovou zelenou, modrou, a samozřejmě červenou! Po dlouhé upršené zimě je třeba ulice trochu rozzářit.

Styl obuvi se opatrně vrací do šedesátých let minulého století, zaoblené podpatky, zdobné děrování, mandlový tvar, pravá kůže. Vadí-li vám podpatky, pořiďte si alespoň balerínky v mandlovém tvaru.

Stejně jako v minulé jarní sezóně, budou v módě síťované botičky a saténové tkaničky.

U trekové a běžecké obuvi se v trendech příliš mnoho nezměnilo, důležitá je především funkčnost obuvi, přibývá však stále více obchodníků a lidí, kteří propagují tzv. barefoot obuv, ve které se cítíte, jako byste chodili naboso. Určitě si alespoň jedny barefoot botky pořiďte, jsou velice zdravé pro vaše chodidla a vaše klenba a prstíky vám poděkují.

Článek Botky, botičky a lodičky, které budou trendy v roce 2024! byl publikován 25. března 2024 v 07.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...